Αυγενάκης: Ποιος φοβάται τα νόμιμα στη Δημοκρατία;

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2022 15:30

Με δύο αναρτήσεις στο twitter απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης, στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η ΕΠΟ, με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που του απέστειλε στις 28/7 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, αιτούμενος παράταση στην προθεσμία εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο (η οποία και δόθηκε) και σχολίασε σχετικά τα εξής: «Από «φόβο και νομοθετικό καταναγκασμό» ο κ. Μπαλτάκος ζήτησε επίσημα (28/07) και δώσαμε «σύντομη παράταση ως προς προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο»; Από «φόβο και νομοθετικό καταναγκασμό» προσήλθε στην 4μερή συνάντηση (02/09) με FIFA/UEFA; Ώρα πλέον να λειτουργήσουν υπεύθυνα και στην ΕΠΟ».
Σε άλλη ανάρτησή του, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει τα ακόλουθα: «Μετά από 35 μέρες παραδέχεται η ΕΠΟ ότι τα ενεργά σωματεία είναι 2.585 (όχι 4.550 που ψευδώς έλεγαν σε FIFA/UEFA) και το 87,5% ήρθε στο Μητρώο αγκαλιάζοντας τη διαφάνεια και την τάξη». Και καταλήγει ότι: «Κατά τ’ άλλα, κραυγές και ασυναρτησίες. Ποιος φοβάται τα νόμιμα στη Δημοκρατία;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass