Προς νέα αναβολή η Super League 2...

*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ *Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ *ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2022 21:05

Προς νέα αναβολή βαδίζει το Πρωτάθλημα της Super League 2, που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου, καθώς χθες όλοι περίμεναν ότι η Εκτελεστική Επιτροπή θα έπαιρνε απόφαση σχετικά με τα εισιτήρια ανόδου και, μάλιστα, διέρρευσε ότι αντί των Αγροτικού Αστέρα και Πανδραμαϊκού θα προβιβαζόταν ο Ηρακλής Λάρισας που μετείχε στα μπαράζ ανόδου.


Κι αυτό γιατί απόφαση του Διαιτητικού στην αντιδικία Πανδραμαϊκού-Αγρ. Αστέρα κρίνεται απολύτως δεσμευτική. Άρα, η ΕΠΟ δεν μπορεί να ανεβάσει τον Αγρ. Αστέρα, επειδή ηττήθηκε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Ούτε μπορεί να ανεβάσει τον Πανδραμαϊκό, γιατί δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ.
Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη (11/10).
Η Super League 2 θα στείλει προσκλήσεις συμμετοχής σε Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, ώστε να καλύψουν τα κενά των Ξάνθης, Εργοτέλη.
Στη Super League 2 επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς δεν είναι δυνατόν να μην έχει ξεκαθαρίσει η άνοδος των ομάδων και η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος.

ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
Στην ΑΕΛ, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Κούστα, συνεχίζουν την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης μιλώντας στους παίκτες μετά την πρόκριση στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, τους έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση και κάποια «νεκρά» διαστήματα τα θεώρησε απόρροια του αγώνα που είχαν οι παίκτες, επειδή ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι.
Πάντως ανάλυση του αγώνα δεν έγινε...
Η ομάδα στο πλαίσιο της σωστής διατροφής και της σύσφιγξης των σχέσεων αποφάσισε κάθε μέρα να γευματίζουν και να δειπνούν όλοι μαζί.
Την ερχόμενη Κυριακή θα δοθεί φιλικό με την Κ-19, ενώ οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά το πρωί.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ
Από το σωματείο της ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Σωματείου της ΑΕΛ με χαρά διαπιστώνει την αγαστή συνεργασία των τεχνικών επιτελείων των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας με αυτά των τμημάτων της ΠΑΕ. Κατά την τρέχουσα περίοδο, η Ακαδημία της ΑΕΛ παραχώρησε τρεις ποδοσφαιριστές στην Κ-15 της ΠΑΕ και συγκεκριμένα τους Λυγούρα, Παπαϊωάννου και Γάτο, και δύο ποδοσφαιριστές στην Κ-17, τους Σαΐτη και Πολύζο.
Αποτελεί μεγάλη χαρά και δικαίωση για το Σωματείο το γεγονός ότι στην ΠΑΕ ΑΕΛ πλέον βρίσκονται δεκαοχτώ (18) παιδιά προερχόμενα από την Ακαδημία της ΑΕΛ, οι έξι που έχουν γίνει ήδη επαγγελματίες στην αγαπημένη μας Ομάδα (Σουλούκος, Μιλτιάδης, Κούκος, Ζησούλης, Βλιώρας και Αντωνόπουλος, αλλά και οι Νινίκας, Βογιατζάκης, Πιτσιδήμος, Μπαγιώτας, Λυγούρας, Ασίκογλου, Κυριαζής).
Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που φορούν το άλογο στο στήθος, σε οποιοδήποτε ηλικιακό τμήμα, από την Κ-6 μέχρι και την Κ-19, να συνεχίσουν να αγαπάνε αυτό που κάνουν, να παλεύουν για τα όνειρά τους και να σέβονται το όνομα της ΑΕΛ. Μόνο με υπομονή και πίστη από όλους μας θα ξαναδούμε την ΑΕΛ που μας έκανε περήφανους στο παρελθόν και ιδιαίτερα στη δεκαετία του ‘80».

Του Σωτ. Κέλλα

 

ΠΣΑΠΠ: Απαξίωση

Σε χθεσινή ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών για το πρωτάθλημα της Super League 2 ανέφερε τα εξής:
«Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος ευθύνεται για την κατάντια στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι όλοι μαζί απαξιώνετε το ποδόσφαιρο και αδιαφορείτε για τον ποδοσφαιριστή χωρίς να ιδρώνει το αυτί σας για τις συνέπειες και δυστυχώς αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass