Ο Φιλοκτήτης επιστρέφει...

*ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο 15ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ *ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΝΟΥ *ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ»

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 20:30

Δύο χρόνια χωρίς τον αγαπημένο αγώνα κολύμβησης ήταν πολλά. Ο 15ος αγώνας «Φιλοκτήτης» επιστρέφει δυναμικά για να μας θυμίσει τις αξίες του αθλητισμού, της προσπάθειας, της συμμετοχής και της ευεξίας που χαρίζει η κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα.

Ο Πανελλήνιος Κολυμβητικός Αγώνας «Φιλοκτήτης», ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός και ένα σημείο αναφοράς για την Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας, χαρακτηρίζεται από τις δεκάδες συμμετοχές ερασιτεχνών αθλητών της κολύμβησης, από τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Χαλκιδική, τη Σκιάθο και από άλλες περιοχές της Ελλάδος, με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 15 έως 67 ετών!
Τον 15ο αγώνα συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς και το «Café Las Ramblas Spitaki». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο και περιλαμβάνει δύο διαδρομές. Την κλασική και αγαπημένη παράκτια διαδρομή των 6 χιλιομέτρων, η εκκίνηση της οποίας θα δοθεί από την παραλία της Κάτω Σωτηρίτσας στις 11 το πρωί με τερματισμό στην οργανωμένη ακτή μπροστά από το «Spitaki».
Η δεύτερη διαδρομή θα είναι απόστασης 2 χιλιόμετρων και θα πραγματοποιηθεί σε τριγωνική διάταξη μπροστά από το καφέ. Η εκκίνησή της θα γίνει αμέσως μετά την έναρξη της μεγάλης διαδρομής, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι. Σήμερα θα διεξαχθεί ο άτυπος βραδινός «κολυμβητικός περίπατος», απόστασης 1 περίπου χιλιομέτρου.
Όσοι/-ες επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα και να διανυκτερεύσουν στην περιοχή σήμερα θα πρέπει να το δηλώσουν, καθώς, επίσης, και τα συνοδά μέλη, μαζί με την αίτηση συμμετοχής, ώστε η Οργανωτική Επιτροπή να φροντίσει για την εξασφάλιση της διαμονής τους. Τονίζεται ότι συνοδά μέλη δεν απαιτούνται για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας τους.
Υγειονομικός υποστηρικτής του αγώνα θα είναι οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Αγιάς.
Το κόστος συμμετοχής του αγώνα ανέρχεται στα 15 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στα e-mail topalis.k@gmail.com και galatos01@gmail.com, ενώ οι συμμετέχοντες/-ουσες αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, συμπληρώνοντας πριν την εκκίνηση υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής.
Την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα στελεχώνουν και τη φετινή χρονιά οι κ. Νίκος Ντάγκας, Κώστας Τοπάλης και Άρης Γαλάτος.
Οι αθλητές/-τριες θα βραβευτούν για την προσπάθειά τους σε μια σεμνή τελετή με τη λήξη των αγώνων. Όλοι/-ες οι συμμετέχοντες/-ουσες θα λάβουν αναμνηστικά, προσφορά των διοργανωτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass