Διεξάγεται αύριο το Run Greece Larissa

*ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ 10 χλμ., 5 χλμ., ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ *ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (10:00-20:00)

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 9:30

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω του κορονοϊού, 2.000 δρομείς, ερασιτέχνες και μη, απ’ όλη την Ελλάδα, δίνουν αύριο ραντεβού στη Λάρισα συμμετέχοντας στους αγώνες δρόμου Run Greece Larissa 2022, που οργανώνει ο ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.


Ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων ξεκινά στις 10 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό τη Λέσχη Αξιωματικών στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων στις 11.30 το πρωί, ο παιδικός αγώνας ενός χιλιομέτρου στις 11 το πρωί με αφετηρία την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους και τερματισμό στην Κεντρική πλατεία.
Φέτος οργανώνεται και ειδικός αγώνας για άτομα με αναπηρίες με εκκίνηση στις 11 το πρωί από την πλατεία Εβραίων και τερματισμό στην Κεντρική πλατεία.
Οι τελευταίες αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται σήμερα και από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο στάδιο Αλκαζάρ και στην κεντρική θύρα, στην αίθουσα Τύπου.
Εκεί, οι δρομείς που εγγράφονται, αυτοί που έχουν ήδη εγγραφεί, αλλά και οι μαθητές/-τριες των Δημοτικών Σχολείων που θα συμμετάσχουν στον παιδικό αγώνα θα παραλαμβάνουν τον ρουχισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass