Δύο προϋποθέσεις για την έναρξη της Α’ ΕΠΣΛ

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ο κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ - ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2022 20:20

Ερωτηματικό παραμένει η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Αν και η διοργανώτρια θέλει να ξεκινήσουν οι αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο και να αναβληθεί εκ νέου μόνο το Κύπελλο, δυστυχώς, όμως, η διαμορφωθείσα κατάσταση δεν της επιτρέπει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο και θέτει δύο προϋποθέσεις για την έναρξη της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, ήτοι να αναστείλει πρώτον ο κ. Αυγενάκης τον νόμο και δεύτερο όλα τα σωματεία να είναι έτοιμα για να αγωνιστούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ έχει ως εξής:
«Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ενημερώσει υπεύθυνα και επίσημα όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φιλάθλους, ότι σκοπός της είναι να διεξαχθεί κανονικά το Πρωτάθλημα της A’ DE-TOX κατηγορίας για το προσεχές Σαββατοκύριακο (01-02/10) και να αναβληθούν εκ νέου μόνο οι αγώνες του Κυπέλλου.
Με αίσθημα ευθύνης, όμως, απέναντι στα σωματεία που μοχθούν καθημερινά να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις αντιξοότητες που δημιουργούνται εξαιτίας της αβεβαιότητας λόγω του νέου αθλητικού νόμου, αποφάσισε ότι οι αγώνες της ανώτατης τοπικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν μόνο σε περίπτωση που αναστείλει τον νόμο ο κ. Αυγενάκης και εφόσον όλα τα σωματεία είναι έτοιμα για να αγωνιστούν.
Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχουν οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις, τότε η ΕΠΣΝΛ θα συναποφασίσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων.
Η θέση της ΕΠΣΝΛ είναι ξεκάθαρη και δεν θα μπει σε διαδικασία διακρίσεων για τα δικά της σωματεία, αποκλείοντας -σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου- κάποιους που μόχθησαν να διατηρήσουν στην αγωνιστική δράση τις ομάδες τους μετά από 2 χρόνια απραξίας λόγω Covid και απλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την κατάθεση των δικαιολογητικών, σε μία διαδικασία πρωτόγνωρη και δαπανηρή για όλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass