Στην τελική ευθεία η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Π. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2022 20:05

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 16:00, στο γήπεδο Ναυπάκτου και το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση των «βυσσινί» για τη φετινή αγωνιστική σεζόν (2022-23).


Το ζητούμενο για τη λαρισινή ομάδα είναι η πρόκριση απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα παίξει ελεύθερα γιατί δεν έχει να χάσει κάτι επί της ουσίας. Οι νικηφόρες εμφανίσεις στα δύο τελευταία φιλικά με τη Νίκη Βόλου (εκτός έδρας με 2-0) και τον ΝΠΣ Βόλου (εντός έδρας με 1-0) καταδεικνύουν ότι η ΑΕΛ έχει βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό και μπορεί να συνεχίσει με ανάλογο τρόπο, παρουσιάζοντας τον καλό της εαυτό που «έχτισε» όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας της.
Οι τραυματίες Κούστα και Νίνο θα απουσιάσουν από την Κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ ένα από τα ζητούμενα για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη είναι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ο Νικολιάς που μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η θέση του Πεντρόσο ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλου ήταν πολύ καλός.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ενόψει της Κυριακάτικης πρώτης επίσημης αναμέτρησης της ΑΕΛ στη Ναύπακτο με τον Ναυπακτιακό Αστέρα για την 3η φάση Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής των «βυσσινί», Παναγιώτης Γκουτσίδης, απηύθυνε προς τους φιλάθλους την ακόλουθη δήλωση:
«Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν κι έχουμε μπροστά μας τον πρώτο επίσημο αγώνα, τον οποίο οφείλουμε να διαχειριστούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία.
Αυτονόητος στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση, καθώς ξέρουμε ποια ομάδα είμαστε και θέλουμε και στο Κύπελλο Ελλάδος να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.
Ταυτόχρονα όμως, θέλουμε να δείξουμε και να εξελίξουμε την καλή αγωνιστική εικόνα που χτίζουμε εδώ και δύο μήνες και η οποία είναι ορατή σε όλους, στους τελευταίους φιλικούς αγώνες.
Μέσα από πολλή δουλειά προετοιμαστήκαμε για να είμαστε αυτή τη στιγμή εκείνοι που πρέπει» κατέληξε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Έντονα αγωνιστικό θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο για τις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι οποίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα αντιμετωπίσουν τις εξής ομάδες:
Το Σάββατο 1/10 και ώρα 5 μ.μ., η Κ-19 θα φιλοξενηθεί στον Τύρναβο από την ομάδα του Τυρνάβου 2005 που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΛ.
Την Κυριακή 2/10 και ώρα 11 π.μ., η Κ-15 θα φιλοξενήσει στα Δένδρα την αντίστοιχη ομάδα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια ώρα στο Δασοχώρι η Κ-17 και στις 12.30 μ.μ. μια ομάδα της Κ-16, θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ίδιας Ακαδημίας.

 

ΟΡΙΣΤΙΚΑ O MΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2
Ο Μακεδονικός δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα αγωνιστεί οριστικά στη Super League 2 στον όμιλο της ΑΕΛ. Η σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει τα εξής:
«Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την από 4-8-2022 προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης» και απορρίπτει ομόφωνα την από 8-8-2022 προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας» για την ακύρωση της 30/2-8-2022 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».
Έτσι, λοιπόν, Koζάνη και Λευκίμμη θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

 

ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΑΕ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά την τελευταία συνεδρίασή της χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2 στις ΠΑΕ Παναχαϊκή και Μακεδονικός.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ έχει ως εξής:
«Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ Παναχαϊκή.
ΠΑΕ Μακεδονικός.
-ΠΑΕ ΜΓΣ Πανσερραϊκός 1946 και Αναστάσιος Καζίας, για παράβαση του άρθρου 77Α παρ. παρ. 3, 4 εδ.α περ. αε, 6 και 7 Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν. 4809/2021. (Υπό διάσκεψη)
Δεν Τελέστηκε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass