Ισοπαλία στη Φαλάνη

Ανάμεσα σε Φαλανιακό και Δόξα Βλαχογιαννίου (2-2)

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2022 20:40

Χωρίς νικητή έληξε το χθεσινό φιλικό στη Φαλάνη ανάμεσα στον Φαλανιακό και τη Δόξα Βλαχογιαννίου που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρη στα γκολ του «συνήθη ύποπτου» Κώστα Τσιάκου που σκόραρε στο 31’ με κεφαλιά μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Αλατά και στο 40’ με πλασέ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Ιωαννίδης με σουτ μείωσε σε 2-1 για τη Δόξα, ενώ στο 90’ ο Γ. Πέτρου ισοφάρισε σε 2-2, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Στάμος, Πάνου, Πανταζής Γ., Κουρτεσιώτης, Γκανάτσας, Κυρίτσης, Ντανίκας, Καρακίτσιος, Τσιάκος, Αλατάς (Μπόμπολας, Κουτσούκης Θ., Καραπατσακίδης, Ζουρλαδάνης, Κουλτούκης, Ανατολίτης, Ιγγλέζος, Πανταζής Μ., Καρυώτης, Τσιλοφύτης)
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χάρης Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος, Κυπαρίσσης, Πέτρου Θ., Λάλλος, Λάκης, Μέτζο, Γελαλής, Αλεξίου, Ιωαννίδης (Μιγδάνης, Πέτρου Γ., Φακίτσας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass