Φιλική ήττα για τον Δωτιέα Αγιάς

Χθες στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα με 2-1

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2022 20:25

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στα Τρίκαλα ο Δωτιέας Αγιάς ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 2-1.

Παρά το τελικό αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλά στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή ομάδα του Δωτιέα είχε μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια, ενώ απουσίαζαν τα δύο βασικά εξτρέμ, Γ. Χατζής και Ντάλας,.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ όταν μετά από σέντρα του Σισοκό, ο Κουσκουνάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 55’ ένας πρώην «Αγιώτης» ο Λώττας τροφοδότησε με διαγώνια μπαλιά τον Ριζογιάννη, που έδωσε την ασίστ στον Σισοκό ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.
Στο 56’ ο Βλησσαρούλης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 44’ με τον Κουσκουνά.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γρηγοριάδης (46’ Παϊτέρης), Μπολάκης (63’ Κοντογεώργος), Νιάρος (63’ Μπρατσίστας), Γκοβίνας (63’ Κατσαντώνης), Λουκάς, Ριζογιάννης, Λώττας (63 Νίντος), Ζούμα (74’ Παπαδογεώργος), Σισοκό (63’ Τσιαφίτσας), Κουσκουνάς (63’ Αλεξίου), Κουτσιανικούλης (63’ Κωστόπουλος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Πατέτσιος (46’ Εριόν), Γιαννακόπουλος, Τσακάλι (64’ Ντελής), Αναδολού (68’ Κρικώνης), Ντακούλας, Λεβαντσιώτης (46’ Χατζής Θ.), Δρόσος (77’ Μάνσε), Αποστολάκης (60’ Φουκαλάς), Τάρτας, Παϊτέρης (73’ Γιαννακός), Βλησαρούλης.

 

Κυνηγάει μεταγραφική «βόμβα»

Παίκτη από το εξωτερικό έχει στο στόχαστρό του ο Δωτιέας Αγιάς. Η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και αν όλα πάνε καλά, τότε θα μιλάμε για μία πραγματικά μεταγραφική «βόμβα». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Γαλλοκαμερουνέζου ακραίου επιθετικού Francois NGo’o από τον Απόλλωνα Λάρισας. Μία δύσκολη περίπτωση, ωστόσο οι προσπάθειες γίνονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass