Παίζουν μπαλίτσα επαγγελματικά…

*Μπακαρός και Διβανές από τα σπλάχνα του Απόλλωνα Λάρισας στην πρώτη ομάδα *Τι λένε στην «ΕτΔ» οι δυο μικροί για την ευκαιρία που τους δίνει ο προπονητής Βαγγέλης Μόρας

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2022 21:00

Δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου, πριν από λίγες ημέρες έγιναν επαγγελματίες, μετά από εισήγηση του προπονητή της πρώτης ομάδας, Βαγγέλη Μόρα.


Πρόκειται για τους Παύλο Διβανέ και Κώστα Μπακαρό, οι οποίοι από τα σπλάχνα του Απόλλωνα, πλέον, έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο και θα υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία τόσο για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος όσο και του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Γεννημένος το 2006 ο πρώτος αγωνίζεται στην άμυνα και συγκεκριμένα ως σέντερ μπακ, ενώ ο δεύτερος γεννημένος το 2005 παίζει στη θέση του τερματοφύλακα, όπως έπαιξε και ο πατέρας του Μπάμπης Μπακαρός.
Για την ευκαιρία που τους δίνεται, οι δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα σε δηλώσεις τους που έκαναν στην «ΕτΔ» τόνισαν τα εξής:
Παύλος Διβανές: «Είμαι πολύ υπερήφανος, διότι ένα παιδί σε ηλικία 16 χρονών, όταν γίνεται επαγγελματίας, σίγουρα έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, για τη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται από τον προπονητή του. Ξεκίνησα από την Ακαδημία του Απόλλωνα σε ηλικία 11 χρονών να κάνω τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα και από μικρός είχα βάλει ως στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα. Και ήρθε η ώρα να δείξω την αξία μου, με τη βοήθεια του κ. Μόρα, τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω μέσα από τη σκληρή δουλειά να δικαιώσω όλους όσοι πιστεύουν σε μένα. Χρειάζεται υπομονή και ευελπιστώ πως θα μου δοθούν οι ευκαιρίες να παίξω σε επίσημα παιχνίδια».
Κώστας Μπακαρός: «Αισθάνομαι υπέροχα, λόγω της λαμπρής καριέρας του πατέρα μου, ο οποίος για χρόνια υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Απόλλωνα και είναι πολύτιμες οι συμβουλές του. Με έχει βοηθήσει αρκετά, όπως φυσικά ο προπονητής μου κ. Μόρας, ο οποίος μου έδωσε ευκαιρίες, όπως και στη Σλοβενία, όπου πραγματοποιήσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τον ευχαριστώ πολύ, έδειξα μέρος των δυνατοτήτων μου, αλλά έχω να δώσω πολλά περισσότερα, διότι πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Ξεκίνησα από την Ακαδημία σε ηλικία 13 χρονών και η Φιλιππούπολη είναι το δεύτερο σπίτι μου».
*Τον δρόμο των δύο παιδιών αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι πιτσιρικάδες από την Ακαδημία του συλλόγου. Άλλωστε ο προπονητής Βαγγέλης Μόρας έδειξε πως του αρέσει πολύ να δουλεύει με νέα παιδιά, καθώς στην προετοιμασία που έγινε στη Σλοβενία είχε πάρει μαζί του εκτός από τους Διβανέ και Μπακαρό και τους Τερζούδη και Πασσιά, παίκτες, επίσης, της Ακαδημίας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass