Επανεκκίνηση Αγωνιστικού Μπριτζ

ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΗ  ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2022 20:20

Ξεκινούν και πάλι οι μεγάλοι αγώνες μπριτζ σε όλη την Ελλάδα μετά τα δυόμισι χρόνια αναβολής τους λόγω της πανδημίας.


Στον ΟΑΜΛ ανατέθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (ΕΟΜ) η διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, αγώνας 2ης βαθμίδας (υπάρχουν έξι βαθμίδες με ανώτερη την 1η). Στην μπριτζιστική Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος ανήκουν οι Ομιλοι της Θεσσαλίας (Λάρισα, Βόλος κι οι ανενεργοί όμιλοι της Καρδίτσας και των Τρικάλων), οι Ομιλοι Θήβας, Χαλκίδας και Λαμίας. Ο αγώνας γίνεται κάθε χρόνο, εναλλάξ μεταξύ των πόλεων Λάρισας, Βόλου και Χαλκίδας. Τελευταία φορά που διοργανώθηκε στη Λάρισα ήταν το 2018 με συμμετοχές 20 ομάδων και 50 ζευγών στους αντίστοιχους αγώνες.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της ΔΕΥΑΛ (μια ευγενική χορηγία του Δήμου Λαρισαίων που χρόνια τώρα στηρίζει το λαρισινό μπριτζ με την παραχώρηση αίθουσας στον Μύλο του Παππά για τις εβδομαδιαίες αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΟΑΜΛ, αλλά και για τα μαθήματα μπριτζ σε παιδιά σχολείων και σε ενήλικες). Ο αγώνας έχει οριστεί για τις ημερομηνίες 29/9 – 2/10. Περιλαμβάνει δύο ημερίδες αγώνα ομάδων (Πέμπτη 29/9 8:30 μ.μ. και Σάββατο 1/10 11 π.μ.) και τρεις ημερίδες αγώνα ζευγών (Παρασκευή 30/9 8:30 μ.μ., Σάββατο 6 μ.μ. και Κυριακή 11 π.μ.). Περιμένουμε συμμετοχές που θα ξεπεράσουν τους εκατό αθλητές, από όλη τη Βόρεια Ελλάδα (Κατερίνη, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη), από τον γειτονικό Βόλο, από τα Ιωάννινα και την Πάτρα που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή. Μπορεί οποιοσδήποτε -αναφέρουν οι διοργανωτές- να παρακολουθήσει τους αγώνες και να πάρει μια γεύση για αυτό το πνευματικό άθλημα που παίζεται σε όλο τον κόσμο με τους ίδιους κανόνες τα τελευταία εκατό χρόνια. Το εξυπνότερο παιχνίδι που επινόησε ο άνθρωπος!

 

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Ο ΟΑΜΛ βρίσκεται στον 25ο χρόνο λειτουργίας του στην πόλη μας κι εκατοντάδες Λαρισαίοι έχουν μυηθεί στο άθλημα με σημαντικές επιτυχίες σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο. Είναι ο 1ος σύλλογος σε αριθμό αγωνιστικών δελτίων από τους συλλόγους της επαρχίας (116 Α/Δ), αγωνίζεται σε διασυλλογικό επίπεδο στην Α’ Εθνική κατηγορία (10 ομάδες αγωνίζονται στην Α’ Εθνική από τις 65 που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα) και καλλιεργεί τμήμα εκμάθησης του αθλήματος σε παιδιά μαζί με τους συλλόγους των Σερρών και της Καλαμάτας, μόνο που η πανδημία μάς έκοψε τα φτερά σε αυτό το θέμα.
Μαθήματα εκμάθησης ξεκινάνε κάθε χρόνο στα μέσα Οκτωβρίου και γίνονται στον Μύλο του Παππά. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις προσεχώς για τις ημέρες, ώρες και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα σε ενήλικες και σε παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στη σελίδα του Ομίλου στο facebook:
https://www.facebook.com/Bridge.Larissa και προσεχώς στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.oaml.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass