Κ-16: Βόρειος και Νότιος Ομιλος με διαιτητική τριπλέτα

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2022 20:25

Οριοθετήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη των εκπροσώπων από τις ακαδημίες των σωματείων με την ΕΠΣΛ το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν τα φετινά πρωταθλήματα υποδομής, σύμφωνα και με τις αλλαγές που πρότεινε η διοργανώτρια αρχή, από την οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων υποδομής κ. Έξαρχος και οι κ. Τσακίρης και Γκρίμπας.


Φέτος όλα τα σωματεία θα πληρώσουν με τη δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής το ποσό των 50 ευρώ για κάθε τμήμα (για παράδειγμα εάν ένα σωματείο έχει τρία τμήματα θα καταβάλει το ποσό των 150 ευρώ).


Η Κ-16
Ξεκινώντας από το μεγαλύτερο ηλικιακό πρωτάθλημα της Κ-16 αποφασίστηκε να διεξαχθεί σε δύο ομίλους, Βόρειο και Νότιο, στους οποίους οι ομάδες θα χωριστούν βάσει γεωγραφικών κριτηρίων. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε δεύτερη εβδομάδα εναλλάξ (ανά 15νθήμερο) ήτοι τη μία εβδομάδα ο Βόρειος Όμιλος, την επόμενη ο Νότιος κ.ο.κ. Σε όλους τους αγώνες της Κ-16 θα ορίζεται διαιτητική τριπλέτα που θα κοστίζει στο γηπεδούχο σωματείο 40 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί η τελική φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην οποία θα μετέχουν οκτώ συνολικά ομάδες ήτοι οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου (τα παιχνίδια θα είναι χιαστί). Επειδή καταργείται το πρωτάθλημα Κ-15 οι ποδοσφαιριστές ηλικίας 15 ετών θα μπορούν να απορροφηθούν στην Κ-16.

 

Η Κ-14
Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Κ-14, θα διεξαχθεί σε δύο ή τρεις ομίλους ανάλογα από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής. Θα δημιουργηθεί και ένας όμιλος των αδυνάτων ήτοι Κ-14 «Ευ αγωνίζεσθαι» στον οποίο δεν θα υπάρχει βαθμολογία. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε δεύτερη εβδομάδα εναλλάξ.
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί η τελική φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή με τη συμμετοχή οκτώ συνολικά ομάδων. Στους αγώνες της κανονικής διάρκειας θα ορίζεται μόνο ένας διαιτητής. Διαιτητική τριπλέτα θα ορίζεται μόνο εάν ζητηθεί. Αντίθετα στην τελική φάση όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με διαιτητική τριπλέτα.

 

Η Κ-12
Τέλος, για το πρωτάθλημα της Κ-12 θα ισχύσει ότι και πέρυσι. Θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα Κ-12 «Ευ αγωνίζεσθαι» χωρίς βαθμολογία.


ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Ανοιχτό παράθυρο για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος Κ-13 άφησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης, ο οποίος όπως επισήμανε εάν δηλώσουν συμμετοχή πάνω από έξι ομάδες τότε θα διεξαχθεί.
Τέλος τον Απρίλιο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Κ-10. Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 30 του μηνός λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στα φετινά πρωταθλήματα υποδομής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass