1ο «Τουρνουά Μνήμης»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2022 20:05

Για μία ακόμα φορά ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ διοργανώνει μια εκδήλωση πρωτοποριακή και αυτή είναι το 1ο «Τουρνουά Μνήμης» για όλους εκείνους τους «βυσσινί» που έχουν φύγει από τη ζωή.

Στο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00 στο στάδιο Αλκαζάρ, θα μετέχουν οι παλαίμαχοι των ΑΕΛ, Άρη, ΠΑΟΚ και Ευαγόρα Ρόδου.

 

ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Τορόντο που φιλοξενήθηκε στη Λάρισα πριν από λίγες ημέρες από τους παλαιμάχους της ΑΕΛ, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή, στην οποία κάνει λόγο για άψογη φιλοξενία.  «Οι ποδοσφαιριστές της Torondo Hellenic που φιλοξενήθηκαν από τον σύλλογό μας πριν μερικές μέρες, έστειλαν ευχαριστίες για το διάστημα που βρέθηκαν στην πόλη μας και κάλεσμα για την ανταπόδοση από μέρους τους στον Καναδά. Η φιλία που αναπτύχθηκε είναι σημαντική και αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η φήμη της ΑΕΛ σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας βοηθούν χορηγικά για τις δράσεις μας. Για τη φιλοξενία των Καναδών λοιπόν ευχαριστούμε τους κ.κ. Μπακούρα Λεωνίδα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Γιάννη Καντώνια EXALCO, AIAΣ ATE (Ζυγογιάννης-Γιαννακός), Αφους Τσουμάνη, Τζιλέτα Σωτήρη, Πατσιαούρα Νίκο, Ντελόπουλο Ζήση, τον δήμαρχο Αγιάς Γκουντάρα Αντώνη και τέλος την ΠΑΕ ΑΕΛ», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι «βυσσινί» παλαίμαχοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass