Κλείνει το Αλκαζάρ λόγω εργασιών...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΤΟ 85% ΑΠΟ 50% Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΥΡΑ 10 ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΑ, 100% ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ 2-3-4

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2022 20:36

Του Σωτ. Κέλλα
Η αναμόρφωση του Αλκαζάρ ολοκληρώθηκε στο βοηθητικό, αλλά όχι στο κυρίως γήπεδο, όπου οι εργασίες για το νέο ταρτάν συνεχίζονται, αλλά παράλληλα έχει προγραμματιστεί και επανασπορά του αγωνιστικού χώρου.
Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2022, προβλεπόταν να κλείσει το Αλκαζάρ, λόγω εργασιών, από 19 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου, λόγω όμως του προγραμματισθέντος για αύριο φιλικού της ΑΕΛ με τον ΝΠΣ Βόλου και του τουρνουά των παλαιμάχων της ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη, ώστε να μη δημιουργηθεί αγωνιστικό πρόβλημα στους «βυσσινί». Το σχετικό έγγραφο που είχε σταλεί από τις 14 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ Λάρισας αναφέρει τα εξής:
«Ενημέρωση εκτέλεσης εργασιών στο Κεντρικό Στάδιο Αλκαζάρ.
Η από 21-02-2022 υπογραφείσα Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια νέου ελαστικού τάπητα στίβου και αθλητικού εξοπλισμού στο Ε.Α.Κ. Λάρισας».
Στο πλαίσιο της ανωτέρω σύμβασης με ημερομηνία περαίωσης 21-8-2023, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας ως διευθύνουσα υπηρεσία, σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2022, για εξαιρετικούς τεχνικούς λόγους λόγω της φύσης του έργου (εγκατάσταση νέου ελαστικού τάπητα), το Κεντρικό Στάδιο Αλκαζάρ, όπου ήδη εκτελούνται εργασίες, θα παραμένει κλειστό για όλες τις δραστηριότητες».
Οι εργασίες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα ολοκληρωθούν τέλη Οκτωβρίου, ώστε η ΑΕΛ να μη στερηθεί τη φυσική της φετινή έδρα. Ανησυχία θα υπάρξει αν δεν ευνοήσει ο καιρός για την εκτέλεση των εργασιών.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA
Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, διοικητικοί της ΠΑΕΛ ΑΕΛ ρώτησαν τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρο Ιωακείμ, για την κατάσταση του AEL Fc Arena, στο οποίο γίνεται επανασπορά.
Συζητήθηκε αν το Πρωτάθλημα της Super League 2 δεν ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου (κάτι που έχει πιθανότητες) για ένα φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο.
ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ
Στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκαν το γήπεδο Αλκάζαρ και ενέκριναν χωρητικότητα 100% στις Θύρες 2-3-4 και την αύξηση της πληρότητας από 50% σε 85% για τη ΘΥΡΑ 10 και τα πέταλα.

1ο «Τουρνουά Μνήμης»

Για μία ακόμα φορά ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ διοργανώνει μια εκδήλωση πρωτοποριακή και αυτή είναι το 1ο «Τουρνουά Μνήμης» για όλους εκείνους τους «βυσσινί» που έχουν φύγει από τη ζωή. Στο τουρνουά θα μετέχουν οι παλαίμαχοι των ΑΕΛ, Άρη, ΠΑΟΚ και Ευαγόρα Ρόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass