Ευκαιρία σε Λούκας Αντράντα

*ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2022 19:40
Νέες ταπετσαρίες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα καθίσματα στο Αλκαζάρ  και το πρώτο καλαίσθητο δείγμα αποτυπώνει μέρος της συνολικής κατασκευής Νέες ταπετσαρίες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα καθίσματα στο Αλκαζάρ και το πρώτο καλαίσθητο δείγμα αποτυπώνει μέρος της συνολικής κατασκευής

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (η διοργάνωση είναι πιθανό να ξεκινήσει και στις 30 Οκτωβρίου), βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική τροχιά και πλέον ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης αρχίζει και αποκτάει αγωνιστική εικόνα για το έμψυχο δυναμικό.
Στο προηγούμενο εκτός έδρας φιλικό στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου, όπου η ΑΕΛ κέρδισε με 2-0, ο Γκουτσίδης δοκίμασε τον Πλέγα και τον Νικολιά που και οι δύο δείχνουν ότι θα είναι έτοιμοι στον χρόνο έναρξης του πρωταθλήματος.
Ο μόνος που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα είναι ο Λούκας Αντράτα, που πιθανόν να παίξει στο φιλικό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλου το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ στις 17.30.
Το ευχάριστο είναι ότι κανένας από τους τριάντα περίπου παίκτες που διαθέτει η ομάδα δεν είναι τραυματίας και όλοι βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι για μία ακόμα φορά θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Η κλήρωση του Κυπέλλου προκάλεσε ικανοποίηση για τη χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου είτε του Άρη Βούλας είτε της Νέας Αρτάκης, ενώ το πρόβλημα βρίσκεται στην ομάδα του Άρη Βούλας που αγωνίζεται στο γήπεδο με πλαστικό τάπητα.
Το γεγονός ότι η ομάδα είχε καλή κλήρωση και περνάει άνευ αγώνα μια φάση αποτελεί έναν καλό οιωνό για τη συνέχεια στον θεσμό.
Στο μεταξύ είναι πολύ πιθανό, όπως ανακοινώθηκε χθες σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο, να υπάρχει μία προπόνηση εβδομαδιαίως που θα παρακολουθεί ο κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass