Φιλική ισοπαλία στην Κοιλάδα

*ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. ΗΡΘΑΝ 1-1

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2022 19:20

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κοιλάδας, Ηρακλής Λάρισας και Απόλλων Λ., αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.


Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό, αν και ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε -ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο-, εμπόδισε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Ο τεχνικός του Ηρακλή, Παναγιώτης Διλμπέρης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, αλλά και όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του. Δεν αγωνίστηκε ο Μπάμης, που έχει θλάση πρώτου βαθμού, όπως και ο Καμπέρης που έχει ένα μικρό πρόβλημα (σφίξιμο στον δικέφαλο) από το φιλικό με την ΑΕΚ Β’. Τραυματίας αποχώρησε ο Σούμπασης, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για κάτι σοβαρό.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλης Μόρας είχε την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Με τα χρώματα του Απόλλωνα αγωνίστηκε και ο επιθετικός Ζαχαράκης, προερχόμενος από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Δεν έπαιξαν οι Σκούπρας, Λίταινας, Καλούσης, Μπαλογιάννης.
Το φιλικό είχε λίγες φάσεις. Στο 2’ ένα καλό σουτ του Χριστίδη πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα, στο 4’, ο Γκαρσία για τον Απόλλωνα εκτέλεσε το κόρνερ και ανάγκασε τον Κουτζαβασίλη να διώξει σε κόρνερ.
Στο 32’ σε εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία. Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 60’, μακρινό σουτ του Τσιμίκα, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Τρία λεπτά μετά, στο 63’, ο Αυλωνίτης έκανε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 75’, όταν ο Μεζίνι πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Μπακαρού και με κεφαλιά είδε την μπάλα αργά - αργά να καταλήγει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0.
Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Φυτόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιαννίτσης με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1.
Να σημειώσουμε πως στο 68’ ο διαιτητής κ. Κοντογιάννης ζήτησε από τους δύο προπονητές να αντικατασταθούν ο Λεσάι και ο Σταματής, λόγω δυνατού μαρκαρίσματος.
Πάντως, σε μια όμορφη στιγμή στο τέλος, οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν τα χέρια και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον στιγμιαίο εκνευρισμό, θεωρήθηκε λήξαν.
Τον αγώνα διηύθηνε με επιτυχία ο κ. Κοντογιάννης, που είχε συνεργάτες τους κ. Μάνο, Δίχρη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καψάλης Σ., Σούμπασης, Εσκουρέδο, Τσιμίκας, Ζαφειρίου, Μάντηκας, Χριστίδης.
Έπαιξαν και οι: Κακαβίτσης, Λεσάι, Τασιούλης, Γαργάλας, Ευθυμιάδης, Μπαλαμώτης, Αλτάνης, Παπαγιάννης, Μεζίνι, Κουτσιούδης, Αγγελούλης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Φουρκιώτης, Αυλωνίτης, Χατζής, Χαλάτσης, Σιατραβάνης, Γκαρσία, Σταματής, D’ Agostino.
Αγωνίστηκαν και οι: Οικονομόπουλος, Μπακαρός, Ποτόσογλου, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης, Ζιάκας, Παρασκευούδης, Σκύφτας, Διβανές, Φυτόπουλος.
*Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί προπονητές, ο Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Κώστα Μαντζιώκα, όπως επίσης και οι Τάσος Μπεριτζάς, Γιάννης Τσακμακίδης, Βαγγέλης Μπρισίμης, Νίκος Παπανικολάου, Γιώργος Κοτσιανούλης.
*Ακυρώθηκε τελικά το προγραμματισμένο φιλικό ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ηρακλή Λάρισας, που επρόκειτο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στους Σοφάδες.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass