RUN GREECE: 650 συμμετοχές μέχρι τώρα...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 10-12 ΤΟ ΠΡΩΙ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2022 18:11

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συμμετοχές στο RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων στις 2 Οκτωβρίου που είναι ο κορυφαίος δρομικός αγώνας της Θεσσαλίας και ήδη οι συμμετέχοντες/-ουσες έφτασαν τους 650.
Να υπενθυμίσουμε ότι η συμμετοχή στους Αγώνες 5 χλμ. & 10 χλμ. επιτρέπεται σε δρομείς γεννημένους το 2011 και άνω.
Στον Αγώνα Παιδιών συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2011 και 2012).
Επιτρέπεται στους/στις δρομείς η συμμετοχή σε δύο αγωνίσματα (10 χλμ. και 5 χλμ.), εκτός από τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2011, στα οποία επιτρέπεται η συμμετοχή σ’ ένα μόνο αγώνισμα.
Όλοι οι συμμετέχοντες και όλες οι συμμετέχουσες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης μία ημέρα πριν από τον αγώνα.
Ώρα εκκίνησης Αγώνα 10 χλμ.: 10.00
Το ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα 10 χλμ. λήγει στις 11.15. Οι δρομείς έχουν, δηλαδή, στη διάθεσή τους συνολικό χρόνο 1 ώρα και 15’.
Παράλληλα με τον Αγώνα 10 χλμ., στο πλαίσιο του RUN GREECE Λάρισα 2022 θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 10 χλμ. σε Δημόσια Οδό για αθλητές/-τριες σωματείων ΣΕΓΑΣ (οι όροι συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.segas.gr).
Ώρα εκκίνησης Αγώνα 5 χλμ.: 11.30
Το ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα 5 χλμ. λήγει στις 12.45. Οι δρομείς έχουν, δηλαδή, στη διάθεσή τους συνολικό χρόνο 1 ώρα και 15 λεπτά.
Στους αγώνες εφαρμόζεται η πρακτική της εκκίνησης «κατά κύματα» (wave start). Oι δρομείς τοποθετούνται σε blocks εκκίνησης με βάση τις επιδόσεις τους, όπως δηλώνονται στην αίτηση συμμετοχής που υποβάλλουν και οι οποίες ελέγχονται και διασταυρώνονται από την αρμόδια επιτροπή του αγώνα.
Μετά το πέρας του επίσημου χρονικού ορίου λήξης των αγώνων, στις 12.45, οι δρομείς που δεν έχουν τερματίσει οφείλουν να εγκαταλείψουν τον αγώνα και τη διαδρομή. Σε διαφορετική περίπτωση συνεχίζουν με δική τους ευθύνη πάνω στο πεζοδρόμιο, αφού η διαδρομή θα δοθεί για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Δηλώσεις συμμετοχής εκτός από το διαδίκτυο γίνονται και στο γραφείο εισόδου της Περιφέρειας Θεσσαλίας 10-12 το πρωί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass