Σμόλικας Φαλάνης: Σταθερή αξία στην Α’ ΕΠΣΛ

Χρ. Ντριγκόγιας: Πρωταρχικός μας στόχος είναι να επενδύσουμε στα παιδιά της Φαλάνης - Ε. Τζιόλας: Ανετη παραμονή μέσα από το καλό ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2022 21:03

Ο Σμόλικας Φαλάνης αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο της μεγάλης τοπικής κατηγορίας κι αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να επαληθεύσει και τη φετινή χρονιά.

Μία χρονιά σημαντικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα για τους «πράσινους» που φιλοδοξούν να φανούν αντάξιοι της ιστορίας τους, αλλά και της δυναμικής που έχει αποκτήσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.
Με νέο πρόσωπο στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας τον κ. Χρήστο Ντριγκόγια, νέο προπονητή τον Βαγγέλη Τζιόλα και πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, που στηρίζεται κυρίως στα νεαρά και ταλαντούχα παιδιά της Φαλάνης, ο Σμόλικας θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή μέσα από το καλό ποδόσφαιρο.
«Πρωταρχικός μας στόχος είναι να επενδύσουμε στα παιδιά της Φαλάνης, τα οποία σιγά-σιγά θα επανδρώσουν τον βασικό κορμό της ομάδας. Γι’ αυτό άλλωστε πήραμε ορισμένους έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στον ψυχολογικό, δηλαδή να μπορούν να διαχειριστούν ένα αρνητικό αποτέλεσμα και να μην απογοητεύονται» επισήμανε ο νέος πρόεδρος του Σμόλικα Φαλάνης κ. Χρήστος Ντριγκόγιας και πρόσθεσε:
«Χτίσαμε μία καινούργια ομάδα με νέο προπονητή και αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να μην έχουμε τραυματισμούς.
Είναι δύσκολα τα πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Εμείς κάποτε ψάχναμε να βρούμε γήπεδο για να παίξουμε, ενώ τώρα, αν και τα παιδιά τα έχουν όλα, σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις, πτυχιούχους προπονητές και διοικητικούς που διαρκώς παλεύουν για να μην τους λείψει τίποτα, δεν θέλουν να επενδύσουν στον αθλητισμό. Καταλαβαίνουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν οι σχολικές υποχρεώσεις και φυσικά τα μαθήματα είναι αυτά που προηγούνται, ωστόσο πιστεύουμε ότι μπορούν παράλληλα να τα πετύχουν και τα δύο. Κι αυτή είναι η ευρύτερη φιλοσοφία μας. Θέλουμε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο να χαρούν το ποδόσφαιρο, χωρίς φυσικά να παραμελούν τα μαθήματά τους και να εξελιχτούν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Ως διοίκηση έχουμε εξαιρετική συνεργασία, το κλίμα είναι ενθαρρυντικό και είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα. Μπορεί να είμαι εγώ ο πρόεδρος, αλλά όλοι πιστεύω στη διοίκηση είμαστε το ίδιο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον» κατέληξε ο κ. Ντριγκόγιας.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της ανέλαβε φέτος ο Βαγγέλης Τζιόλας, που ουσιαστικά καλείται να «χτίσει» από την αρχή ένα νέο σύνολο, καθώς οι αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό ήταν πάρα πολλές.
«Η νέα διοίκηση έχει θέσει ως στόχο τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Τα πιο πολλά παιδιά είναι από τη Φαλάνη συν κάποιους έμπειρους παίκτες που θέλουμε να βοηθήσουν αυτά τα νέα παιδιά. Από ‘κει και μετά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μία άνετη παραμονή» τόνισε ο νέος τεχνικός του Σμόλικα και πρόσθεσε ότι:
«Έχουμε μπροστά μας ένα ανταγωνιστικό, όπως φαίνεται, πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσουμε δύο ομάδες το Κιλελέρ και τα Φάρσαλα που είναι ένα σκαλί πιο πάνω λόγω των μεταγραφών και είναι τα φαβορί για την άνοδο, οι άλλες ομάδες είναι ισοδύναμες οπότε τίποτε δεν θα είναι εύκολο.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω τις τύχες του Σμόλικα Φαλάνης, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ο Σμόλικας ήταν πάντα ανταγωνιστικός στην Α’ κατηγορία και ‘μεις θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το ίδιο προφίλ. Η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας και το κλίμα στην ομάδα πολύ καλό» κατέληξε ο Βαγγέλης Τζιόλας.

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν οι: Γραβάνης (τερματοφύλακας από Βλαχογιάννι), Σκούπρας (μέσος από Δαμασιακό), Γούτος (αμυντικός από Γλαύκη), Μπάκος (μέσος από Γιάννουλη), Πατσής (αμυντικός από Βλαχογιάννι), Βογιατζής (μέσος από Αργυροπούλι), Γκιόνα (μεσοεπιθετικός από Αμπελωνιακό), Λιανός (αμυντικός από Δρυμό), Μπαρούτζας (αμυντικός από Αμπελωνιακό), Βραζιτίκος (τερματοφύλακας από Αμπελωνιακό).
Έφυγαν οι: Πριζακάρου, Περδίκης, Χασιώτης, Σβάρνας, Παπαγιάννης, Μανακούσιος Δ., Θ., Πρίφτης, Λάλος, Παπαθανασίου, Παπαγεωργίου.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass