Η Πελασγιώτιδα νίκησε στα Βούναινα τον Οικονόμο

Σε φιλικό παιχνίδι με σκορ 2-1

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2022 20:20

Αν και το παιχνίδι αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» τελικά μετά το πρόβλημα που προέκυψε στη διαθεσιμότητα του γηπέδου συμφωνήθηκε και μεταφέρθηκε στο γήπεδο Βουναίνων.

Ο λόγος για το χθεσινό φιλικό ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που έληξε με σκορ 2-1 για τους «πετεινούς».
Η Πελασγιώτιδα άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Γελαλή για να ισοφαρίσει ο Αυλογιάρης στην επανάληψη για τον Οικονόμο. Το τελικό 2-1 για τους «πετεινούς» διαμόρφωσε ο Χριστώνης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαδούλη, ενώ στη συνέχεια ο Οικονόμος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 όταν ο Πούτας εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Παπαγιάννης επενέβη σωτήρια.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Μπακατσής): Παπαγιάννης, Δάσσιος Ι., Κουτσικούλης, Ιορδανίδης, Σέντζας, Δάσσιος Δ., Χριστώνης, Παπαδούλης, Γελαλής, Χριστοδουλάτος (Γκρίμπας, Λιλολάρι, Καρακώτσογλου, Φιλίππου)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Λυκοκώστας): Νούσιας, Λιούρας, Δ. Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αυλογιάρης, Δ. Μουλτσιάς, Δριστέλλας, Πούτας, Κίτσιος, Στ. Δραχαλίβας, Λαγιόκαπας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass