Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2022 20:00

Ανετα οι Γόννοι

Νέα φιλική νίκη πέτυχε ο Όλυμπος Γόννων που δείχνει πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια της προετοιμασίας.

Αυτήν τη φορά η ομάδα του Δημήτρη Κωστή επικράτησε 4-0 του Μαυροβουνίου. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μάντζαρης 3 και Τζήκας.


Νίκη για Κιλελέρ

Σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους Παναγροτικός και ΑΕ Κιλελέρ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο Ζαππείου. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Κιλελέρ με σκορ 2-1. Ο Μανακούσιος για τον Παναγροτικο έκανε το 1-0, ενώ οι Αναγνώστης και Κουβελάς διαμόρφωσαν το τελικό 1-2 για την ΑΕ Κιλελέρ.

 

Εκπαιδευτική συνάντηση διαιτητών

Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκε ότι αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά όλων των αξιωματούχων διαιτησίας.
Καλούνται όσοι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας επιθυμούν να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα του 2022-2023 να παρευρεθούν στη συνάντηση. Τονίζεται ότι οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές που δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να τα φέρουν στην αυριανή συνάντηση.

 

Εκτός έδρας νίκη για τον Φαλανιακό

Νικητής αναδείχτηκε ο Φαλανιακός στο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Συκουρίου με αντίπαλο τον τοπικό Κίσσαβο. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είχαν η καθεμία τις δικές της καλές στιγμές. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 33’ με το γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Αλατάς για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα.

 

Τρία στα τρία ο Ιπποκράτης

Τρίτο φιλικό παιχνίδι για τον Ιπποκράτη και τρίτη νίκη, αυτήν τη φορά με σκορ 2-0 επί του Ολυμπιακού Αμπελιάς στο «Γ. Μητσιμπόνας». Ήταν ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες που παρουσίασαν αξιόλογα στοιχεία. Ο Ιπποκράτης κατά διαστήματα είχε πολύ καλή εικόνα που σημαίνει πως η προετοιμασία εξελίσσεται με θετικό πρόσημο. Για τους νικητές σκόραραν οι Θ. Ζυγούρης με σουτ έξω από την περιοχή και Γ. Γκιόσι με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass