Χάλκινη βαλκανιονίκης η τζουντόκα Ιρις Χρυσάκη

ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2022 20:05

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διεξαγωγή των βαλκανικών αγώνων τζούντο Nέων - Νεανίδων που πραγματοποιήθηκαν στην Κοζάνη, η Πλαταμωνίτισσα Ίρις Χρυσάκη, δικαιώνοντας -για ακόμα μία φορά- τις προσδοκίες που έχει καλλιεργήσει από τη στιγμή που άρχισε να επιδίδεται με συνέπεια στο αγαπημένο της άθλημα.


Η 14χρονη τζουντόκα μάλιστα είχε την ατυχία να τραυματιστεί τον Αύγουστο μετέχοντας σε προπονητικό καμπ στη Σλοβενία, γεγονός που έθεσε σε αμφιβολία την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της βαλκανικής διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκε, «έσφιξε τα δόντια της», ακολούθησε την ενδεδειγμένη αποκατάσταση και η συνολική της προσπάθεια επιβραβεύθηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Η επιτυχία της Ίριδας Χρυσάκη (σ.σ. κόρη του επί σειρά ετών Λαρισαίου γκολκίπερ και προπονητή ποδοσφαίρου Δημήτρη Χρυσάκη) είναι δεδομένη, αν και οι άνθρωποι που πιστεύουν στις δυνατότητές της διερωτώνται ποια θα μπορούσε να είναι η έκβαση των αγώνων, αν δεν είχε προκύψει η προαναφερθείσα αντίξοη εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, οι καθημερινοί κόποι που καταβάλλει η αθλήτρια (μετακινούμενη προς την Κατερίνη) για να γυμναστεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Βλαδίμηρου Παπαδόπουλου, σε συνδυασμό με το ταλέντο της, εγγυώνται ότι τα καλύτερα έρχονται.

 

Γ. ΣΤΟΥΚΟΓΕΩΡΓΟΣ: ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
Ένας από τους ανθρώπους που ανίχνευσαν από νωρίς τα προσόντα της Ίριδας είναι και ο επί σειρά ετών προπονητής των βαρέων αθλημάτων Γιώργος Στουκογεώργος, ο οποίος επιγραμματικά τόνισε τα εξής: «Αφού τη συγχαρώ για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους βαλκανικούς αγώνες, θα ήθελα να της συστήσω να συνεχίσει να αθλείται με τον ίδιο ζήλο, ώστε να φθάσει στα όριά της και να χαρεί επιτυχίες στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass