Επέστρεψε γεμάτος φιλοδοξίες ο Τύρναβος

ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ» ΔΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ Α’ DE-TOX ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ - Γ. ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ - Γ. ΦΤΕΡΙΩΤΗΣ: ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2022 21:08

Μετά από έναν χρόνο στο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας ο Τύρναβος 2005 επέστρεψε στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ γεμάτος φιλοδοξίες και όνειρα και με στόχο όχι απλά να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για κάτι ακόμα καλύτερο.


Οι «κυανέρυθροι» ενισχύθηκαν σημαντικά σε όλες τις γραμμές, προκειμένου να «χτίσουν» ένα αγωνιστικό σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου Πρωταθλήματος και να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους, όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.
«Επιστρέψαμε αμέσως στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος την περσινή σεζόν και καταφέραμε να τον υλοποιήσουμε. Φέτος θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Τυρνάβου 2005, Γιώργος Σαλτζίδης, και πρόσθεσε τα εξής:
«Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάει η ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, γιατί είναι κρίμα για την ιστορία της να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες στο τοπικό. Θέλω η ομάδα να εδραιωθεί στη Γ’ εθνική κατηγορία. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος. Για τον λόγο αυτόν οργανωθήκαμε ακόμα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Μία ομάδα για να πάει μπροστά, εκτός όλων των άλλων, πρέπει να έχει καλές υποδομές. Έτσι και ‘μεις δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές, προκειμένου να βγουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σε βάθος χρόνου όχι μόνο τη δική μας ομάδα, αλλά και γενικότερα το λαρισινό ποδόσφαιρο. Ο κάμπος έβγαζε ταλέντα και θα συνεχίσει να βγάζει.
Για να επιτευχθούν φυσικά όλα αυτά χρειάζεται επιμονή, υπομονή και φυσικά οικονομική στήριξη. Παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε, εμείς κάνουμε θυσίες για να έχουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε συμπαραστάτη τον κόσμο του Τυρνάβου. Το παράπονό μου είναι ότι δυστυχώς ο κόσμος δεν μας στηρίζει. Πιστεύω ότι φέτος θα αλλάξουν τα πράγματα και θα αγκαλιάσει την προσπάθειά μας» κατέληξε ο κ. Σαλτζίδης.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Στον πάγκο του Τυρνάβου 2005 θα βρίσκεται φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Φτεριώτης. Η διοίκηση του Συλλόγου μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος κ. Σαλτζίδης «προπονητή που ανεβάζει την ομάδα δεν τον διώχνεις».
«Στόχος μας είναι να κάνουμε μία δυνατή, ανταγωνιστή ομάδα και να πλασαριστούμε όσο μπορούμε πιο ψηλά» επισήμανε ο Γιώργος Φτεριώτης και πρόσθεσε ότι:
«Καταφέραμε να διατηρήσουμε τον περσινό κορμό, καθώς δεν έφυγε κανένας ποδοσφαιριστής, ενώ παράλληλα ενισχυθήκαμε στις θέσεις που θέλαμε.
Τα περισσότερα παιδιά είναι από τον Τύρναβο και τη γύρω περιοχή, κυρίως νεαρής ηλικίας. Προσπαθούμε να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.
Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, γιατί αλλάξαμε κατηγορία, αλλά είμαστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είναι οικογενειακό κι αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας.
Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα δυνατό Πρωτάθλημα. Εάν εξαιρέσουμε δύο ομάδες που μεταγραφικά έχουν κάνει τη διαφορά και θα παλέψουν για την άνοδο, οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο, επομένως όσοι δουλέψουν σωστά και έχουν βάθος και διάρκεια, θα πετύχουν αυτό που θέλουν» κατέληξε ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005.

 

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Εννέα είναι μέχρι τώρα οι παίκτες που προστέθηκαν στο φετινό ρόστερ της ομάδας.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Τσουλάνι (ΑΕΛ Κ-19, επιθετικός), Παπαναστασούλης (Αβέρωφ, αμυντικός), Τσούκας (Αργυροπούλι, τερματοφύλακας), Τσιρογιάννης (Αβέρωφ, επιθετικός), Μαντζαφούλη (Μαυροβούνι, αμυντικός), Τσατσελάρι (Ντεν Χακ Βελγίου, μέσος), Πέρπερας (Δένδρα, επιθετικός), Μπακού (Δένδρα, μέσος) και Νάνης (από ομάδα του Βελγίου, μέσος).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass