Αύριο ο τελικός του Super Cup

*ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ (17:30)

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2022 18:00

Από την ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup μεταξύ του κυπελλούχου Π.Ο. Ελασσόνας και του πρωταθλητή της A’ De-Tox Δωτιέα Αγιάς για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Τυπικά γηπεδούχος του τελικού αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης ο Π.Ο. Ελασσόνας με τους φιλάθλους του να χρησιμοποιούν τη θύρα 4, ενώ αντίστοιχα ο Δωτιέας Αγιάς ως τυπικά φιλοξενούμενος θα έχει δικαίωμα χρήσης της θύρας 2 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του. Στις δύο προαναφερθείσες θύρες, το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ για την κεντρική θύρα το κόστος είναι στα 10 ευρώ.
Σήμερα και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Super Cup, υπό την παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη και του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδη. Από πλευράς των σωματείων, το «παρών» θα δώσουν οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων.
Από την ΕΠΣΝ Λάρισας αποφασίστηκε να δοθούν δύο προσκλήσεις δωρεάν σε κάθε σωματείο της δύναμής της, με τους εκπροσώπους να τις παραλαμβάνουν είτε από τα γραφεία είτε από τη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass