Η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον «σταυραετό των γηπέδων» Γιώργο Μητσιμπόνα

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2022 20:10

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης 25 χρόνων από τον άδικο χαμό του εμβληματικού Γιώργου Μτσιμπόνα, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση: «Ολόκληρα 25 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (σ.σ. χθες) από την ημέρα εκείνη κι ίσως ακόμη να υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που αδυνατούν να πιστέψουν πως «έφυγε» ο σταυραετός των γηπέδων, το πιο ατίθασο ποδοσφαιρικό άτι του θεσσαλικού κάμπου, ο ατρόμητος στα μάτια όλων μας, Γιώργος Μητσιμπόνας.


Κι όμως, στις 13 Σεπτεμβρίου 1997 ήταν, πρωί Σαββάτου, που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής ενός συμβόλου της ΑΕΛικής ιστορίας, συγκλονίζοντας ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και προκαλώντας ένα τεράστιο κενό στη μετέπειτα πορεία του λαρισινού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, το πάθος, ο δυναμισμός, η παλικαριά, η ηγετική φυσιογνωμία και η φλόγα της πίστης στις δυνάμεις του καθενός μας, χαρακτηριστικά στοιχεία της προσωπικότητας του Γιώργου Μητσιμπόνα, δεν θα πάψουν ποτέ να εμπνέουν όσους αντιλαμβάνονται τι πρέπει να πράττουν για να τιμούν τη μνήμη του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass