Ισοπαλία υπό το φως των προβολέων

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2022 20:42

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου στο πρώτο βραδινό εντός έδρας φιλικό στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων υπό το φως των προβολέων.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο πρώτο μέρος με τους Παπακωνσταντίνου, Μακρή και Κερμελίδη, ενώ στην επανάληψη ο Δημολιός με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στη συνέχεια με τον Γουλούλη, ενώ ο Τσάτσος με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Το φιλικό διεκόπη λίγο πριν τη λήξη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καθώς σημειώθηκε ένταση.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Β. Μπακογιάννης): Σταυράκης, Λάιος, Κούλπας, Σάρα, Καραμπούζης, Αετόπουλος, Γκατζούλης, Γκαραλιάκος, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης. (Έπαιξαν και οι Νικολακούλης, Δημολιός, Πρισακάρου, Φουρίκης, Μπλατσέρης, Τλούπας, Μπαρούτζας, Μπρόσκα).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Ε. Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Σταμέκος, Μιλερός, Μαλάκος, Μαχαίρας, Αυγέρης, Γόρδιος, Γεωργίου, Βαρναβίδης, Κουρκουλιώτης. (Έπαιξαν και οι Γουλούλης, Χατζηχαραλάμπους, Καλτσάς, Κακαβιάρης, Παπαπούλιος, Σακαρέλης, Χονδρογεωργόπουλος, Τσάτσος, Ξάνθος, Τσιαμάντας).
* Αύριο Πέμπτη 15/9 και ώρα 18:30 ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων, πριν την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εν τω μεταξύ, με αφορμή το χθεσινό τροχαίο ατύχημα που είχαν τρεις ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων λίγο έξω από τη Χαρά, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα είχαν ένα τροχαίο ατύχημα. Ευτυχώς όμως όλοι είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται αποκλειστικά και μόνο για προληπτικούς λόγους. Η Διοίκηση της ομάδας μας τους εύχεται καλή επάνοδο, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή κοντά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass