ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ

Η ομάδα που δίνει ζωντάνια στο χωριό και χαρά στον κόσμο της

*ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΛΙΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ *ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΗΣ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2022 21:00

Ο Όλυμπος Γόννων για μία ακόμα χρονιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και θα επιδιώξει να κάνει υπερήφανους τους κατοίκους του χωριού, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, με παιδιά νέα κυρίως σε ηλικία και έναν προπονητή, τον Δημήτρη Κωστή, που προσφέρει πάρα πολλά και είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς.


Σε έναν αγωνιστικό χώρο που είναι χαλί και χαίρονται ακόμη και οι αντίπαλοι όταν αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, «κτίζεται» ένα νέο οικοδόμημα πάνω σε γερές βάσεις, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, και τα καλά μηνύματα ήρθαν από πέρυσι, όταν ο Όλυμπος ήταν εντυπωσιακός στα πλέι άουτ, όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση, αήττητος και παρέμεινε στην κατηγορία.
Φέτος η ομάδα δείχνει πως πατάει καλύτερα στα πόδια της και τα καλά δείγματα γραφής φαίνονται από τα φιλικά παιχνίδια, όπου υπάρχει σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και δύο εβδομάδες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί στις επίσημες υποχρεώσεις της.
Για τον φετινό Όλυμπο Γόννων και τις φιλοδοξίες που έχει, σε δηλώσεις τους ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κωστής και ο αντιπρόεδρος Στέφανος Τόλιος, τόνισαν τα εξής:

5.jpg

Δημήτρης Κωστής (προπονητής): «Η ομάδα μας θα συμμετάσχει και φέτος στην Α’ τοπική κατηγορία Λάρισας, ενισχύθηκε με τέσσερις παίκτες, διατηρώντας το έμψυχο υλικό με το οποίο κάναμε καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα μας αποτελείται από νεαρούς σε ηλικία αθλητές, φιλόδοξους, με δίψα για διάκριση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο ελκυστικό ποδόσφαιρο, ώστε ο φίλαθλος που θα έρχεται στο γήπεδο να απολαμβάνει το θέαμα. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές, να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ποιοτικό ποδόσφαιρο».
Στέφανος Τόλιος (αντιπρόεδρος): «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, σε όλα τα σωματεία και στο δικό μας. Πιστεύω πως η ομάδα μας θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και θέλουμε να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά, έμεινε ο περσινός κορμός και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά».
Τη διοίκηση απαρτίζουν οι: Αθανάσιος Καραναστάσης (πρόεδρος), Στέφανος Τόλιος (αντιπρόεδρος), Γιώργος Αλεξανδρής (γενικός γραμματέας), Ιωάννης Καρκατσέλιος (γενικός αρχηγός), Απόστολος Μασούρας (ταμίας).

 

3.jpgΤι ειπαν οι παικτες
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι σε δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:
Νίκος Μάντζιαρης: «Στόχος μας είναι να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί όλη τη χρονιά. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να παίξουν όσο το δυνατόν πιο πολλά παιδιά γίνεται από το χωριό. Είναι στο ρόστερ της ομάδας και να προσπαθήσουμε να έχουμε μια εικόνα αντάξια που έχει και η διοίκηση μέχρι τώρα, που είναι συνεχώς κοντά μας και μας παρέχει τα πάντα».
Θεοχάρης Συγκούνας: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια εξίσου καλή πορεία, κάτω το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Θέλουμε να δούμε και φέτος έναν Όλυμπο ανταγωνιστικό και να μάχεται σε όλα τα παιχνίδια».
Ευάγγελος Μπούμπουλης: «Η ομάδα διατήρησε σχεδόν τον ίδιο κορμό με πέρυσι, λειτουργούμε σαν μια οικογένεια και το κλίμα είναι άριστο. Έγινε η κατάλληλη ενίσχυση εκεί που «πονούσε» η ομάδα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα παιχνίδια, σεβόμενοι την ιστορία των αντιπάλων μας. Ο καλύτερος θα αποδεικνύεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».
Νίκος Γκουγκουλιάς: «Θέλουμε να έχουμε μια όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία και στοχεύουμε ψηλότερα, καθώς πιστεύουμε στις δυνάμεις μας.
Είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως και πέρυσι, ίσως ακόμα περισσότερο και θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τους εαυτούς μας, αλλά και τους φιλάθλους, τους οποίους καλούμε να είναι στο πλευρό μας».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στην ομάδα των Γόννων ήρθαν φέτος οι: Λεωνίδας Μπουζούκης από Ηρακλή Χάλκης, Δημήτριος Μελετιάδης από Δόξα Βαλανίδας, Στέργιος Καραϊσκος από Κεραυνό Δένδρων και Ευθύμης Κακούσιος από Ηρακλή Λάρδου Ρόδου.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο Όλυμπος έδωσε μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:
*Όλυμπος-Πελασγιώτιδα 4-0
*Όλυμπος-Τύρναβος 2005 1-0
*Δήμητρα Γιάννουλης-Όλυμπος 1-1
*Όλυμπος-ΑΕΛ Κ-19 3-1
*Όλυμπος-Βλαχογιάννι 5-0

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass