Καλή εικόνα έδειξε ο Ολυμπος Γόννων

Κέρδισε σε φιλικό τη Δόξα Βλαχογιαννίου 5-0

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2022 20:00

Καλή εικόνα έδειξε ο Όλυμπος Γόννων στη φιλική αναμέτρηση με τη Δόξα Βλαχογιαννίου, όπου και επικράτησε με σκορ 5-0.


Η ομάδα των Γόννων μπήκε πολύ ορεξάτη στο παιχνίδι και στα πρώτα 20’ της αναμέτρησης πέτυχε τέσσερα γκολ.
Στο 1’ ο Νίκος Γαγάρας με σουτ άνοιξε το σκορ και έγινε το 1-0. Αμέσως μετά στο 3’ από πάσα του Γαγάρα ο Τριαντάφυλλος Σερίφης με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.
Ο Νίκος Μάντζαρης με πλασέ στο 16’ πέτυχε το 3-0 και στο 25’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Λεωνίδας Μπουζούκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με τέσσερις ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, προσπάθησαν φιλότιμα και δημιούργησαν δυο-τρεις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’, ο Νίκος Μάντζαρης με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και η ομάδα των Γόννων πέτυχε μια ακόμη φιλική νίκη, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ το Βλαχογιάννι χρειάζεται ακόμη δουλειά, για να βελτιωθεί και να είναι έτοιμο όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Χρήστος Νάκας.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Γκουγκουλιάς Νίκος, Μπουμπουλής Αθανάσιος, Συγκούνας, Μπουζούκας, Παρασκευούδης, Σερίφης, Μπουμπουλής Ευάγγελος, Μάντζαρης, Γαγάρας.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσούγιας, Κόκρας, Ζαϊρές Βασίλειος, Παύλου, Μπαρμπαγιάννης, Κολτσίδας, Τζίκας, Κατσιούλας, Γκουγκουλιάς Δημήτριος, Αλεξόπουλος, Τσιντζιλώνης, Παρλίτσης, Κακούσιος.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χάρης Νούσιας-Δημήτρης Καρατζιώλης): Μιγδάνης, Τσιάρας, Ραφαήλ, Γκουρομπίνος, Παλιγιάννης, Μαρκούιας, Πέτρου Θ., Πέτρου Γ., Νέτζο, Γελαλής, Ιωαννίδης.
Έπαιξαν και οι: Φακίτσας, Λάκης, Πέτρου.

 

Τραυματίστηκε ο Τσιάρας του Βλαχογιαννίου

Το προχθεσινό φιλικό στους Γόννους επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Ηλία Τσιάρα, της Δόξας Βλαχογιαννίου, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με πόνους και εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί ζημιά στο γόνατο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass