Αναδεικνύει ταλέντα η Αστραπή Ν. Πολιτείας

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» - ΧΡ. ΚΑΡΑΜΟΥΤΗΣ: Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - Γ. ΚΑΦΦΕΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2022 21:09

Η Αστραπή Ν. Πολιτείας θα δώσει φέτος το «παρών» στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ μετά τον περσινό υποβιβασμό, ωστόσο η επιστροφή στη μεγάλη τοπική κατηγορία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τους «πορτοκαλί».

Πρωταρχικός τους στόχος είναι η ανάδειξη και προώθηση των παιδιών της ακαδημίας στην ανδρική ομάδα, κάτι που γίνεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Αυτή με άλλα λόγια είναι η βασική αρχή του συλλόγου και πάνω σ’ αυτόν τον άξονα θα κινηθεί και τη φετινή σεζόν η ομάδα.
Με προπονητικό δίδυμο τους Γιώργο Καφφέ και Θανάση Τσουμάνη η Αστραπή Ν. Πολιτείας ευελπιστεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας αξιοπρεπή πορεία. Ο πρωταθλητισμός εάν έρθει θα είναι ευπρόσδεκτος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας.
«Η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα πιο νεανική για την ομάδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας. Υπάρχουν ορισμένα έμπειρα παιδιά, αλλά οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από την Κ16 που προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα» επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Καραμούτης και πρόσθεσε:
«Είναι χαρά και τιμή μας να προωθούνται τα παιδιά της ακαδημίας στην ανδρική ομάδα, όπως επίσης και το ότι έχουν πάει αρκετά δικά μας παιδιά στην ΑΕΛ.
Στο προπονητικό τιμ βρίσκεται ο Γιώργος Καφφές που γνωρίζει πολύ καλά όλα τα παιδιά, ενώ φέτος προστέθηκε και ο Θανάσης Τσουμάνης που ήταν στην Ομόνοια. Προσπαθούμε να οργανωθούμε όσο γίνεται καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και σε κάποιους τομείς που ενδεχομένως υστερούμε. Η ομάδα απέκτησε φροντιστή, έχουμε πλέον δικό μας γυμναστήριο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εγκαταστάσεις πλυντηρίων για την καθαριότητα του ιματισμού κ.λπ.
Τα πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολα. Έχουν μείνει πλέον λίγοι παράγοντες. Η πολιτεία πρέπει να σκύψει στα προβλήματά μας γιατί όπως είδαμε φέτος εννέα σωματεία σταμάτησαν και μόλις δύο ήταν τα καινούργια. Εάν συνεχιστεί αυτό τα σωματεία θα εκλείψουν. Αυτό που ζητάμε από την πολιτεία είναι καλύτερους αγωνιστικούς χώρους και προπονητήρια» κατέληξε ο πρόεδρος της Αστραπής Ν. Πολιτείας.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ. ΚΑΦΦΕ
Από την πλευρά των προπονητών ο Γιώργος Καφφές, με πολυετή παρουσία στον σύλλογο από διάφορα πόστα, επισήμανε τα εξής:
«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλή χρονιά. Εμείς παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας την οποία ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια, που σημαίνει ότι θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες στα παιδιά της ακαδημίας» επισήμανε ο Γιώργος Καφφές και πρόσθεσε:
«Για τον λόγο αυτό η φετινή ανδρική ομάδα αποτελείται σε ποσοστό 80% από παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Με άλλα λόγια στόχος μας είναι η ανάδειξη παικτών μέσα από ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Από πίσω έρχονται κι άλλα παιδιά, δηλαδή στην πορεία το στοιχείο της ακαδημίας θα είναι ακόμα πιο έντονο στην ανδρική ομάδα.
Εάν έρθει η άνοδος δεν θα πούμε όχι, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός για μας ο πρωταθλητισμός.
Το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Υπάρχουν κάποια φαβορί που έχουν δηλώσει ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο, όπως επίσης και κάποιες παραδοσιακές ομάδες, επομένως το πρωτάθλημα θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον» κατέληξε ο Λαρισαίος τεχνικός.

 

Δοκιμάζονται στην ΑΕΛ

Παράλληλα η Αστραπή Ν. Πολιτείας έχει δώσει ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δοκιμάζονται στην ΑΕΛ. Συγκεκριμένα στην Κ17 των «βυσσινί» δοκιμάζονται οι Αλέξανδρος Μπαρούτας, Νίκος Μπρισίμης και Θανάσης Τσιάρας, ενώ στην Κ15 οι Νίκος Γιαννούσης και Χρήστος Αγοραστός.

 

Τα μεταγραφικά

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Αστραπής Ν. Πολιτείας είναι ο Γιώργος Τσιάρας (μέσος) από τον Παναγροτικό. Παράλληλα επέστρεψε ο Παναγιώτης Φουρκιώτης (ακραίος επιθετικός) που είχε δοθεί δανικός στον Πυργετό, ο Θανάσης Δρόσος (αριστερά άμυνα-επίθεση) και ο Παναγιώτης Αλευράς (μεσοεπιθετικός) που είχαν δοθεί στην Ομόνοια, ενώ αποκτήθηκε και ο Αλέξιος Νικολακούλης (ακραίος επιθετικός) από το Ζάππειο.
Αποχώρησαν οι Τάσος Κυριάκος, Αγαμέμνων Φασούλας, Νίκος Μαριγκούδης και Νίκος Παπανικολάου.

 

Προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα

Φέτος στην ανδρική ομάδα προωθήθηκαν τρία παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Πρόκειται για τους Μίλτο Αθανασόπουλο, Κώστα Νταφόπουλο και Βασίλη Αρχοντή. Παράλληλα έξι παιδιά από την Κ16 βρίσκονται στον προθάλαμο, καθώς πήραν μέρος σε όλη την προετοιμασία, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια. Αυτοί είναι οι Γιώργος Τσακμάκης, Βαγγέλης Καραμάνης, Κώστας Δαλλιός, Θεόφιλος Τσιάρας, Μάριος Δημοβέλης και Σιδέρης Μπουρντένας.

 

Ο εμβληματικός αρχηγός Κώστας Καλτσάς

Με μεγάλη προσφορά στην ομάδα ο Κώστας Καλτσάς είναι ο εμβληματικός αρχηγός της Αστραπής Ν. Πολιτείας. Μιλώντας για τη νέα χρονιά τόνισε πως η Αστραπή θα προσπαθήσει να έχει μία αξιόλογη πορεία στηριζόμενη πάντα στα δικά της παιδιά και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν καθώς όλοι δουλεύουν σκληρά στην ομάδα.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass