WRC: Υπερθέαμα στη... γειτονιά μας

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2022 9:04

Η εξήγηση είναι απλή …γίνεται τελικός NBA ή champions League στη Λαμία και έχουμε δωρεάν πρόσβαση.

Πάμε ή δεν πάμε; Και επειδή η απάντηση είναι προφανής, σας προτρέπουμε να πάτε μέχρι τη Λαμία και να δείτε τους εντυπωσιακούς και καλύτερους οδηγούς ράλι του κόσμου να περνούν με εντυπωσιακές ταχύτητες από το χείλος του γκρεμού. Το θέαμα θα σας μείνει για πάντα αξέχαστο. Αλλά πώς θα γίνει αυτό; Καταρχήν να ξυπνήσατε ήδη νωρίς και εμείς σας δίνουμε την ανάλυση.
Σήμερα Κυριακή
* Πρώτη επιλογή: Μπαίνουμε από κάποια από τις προσβάσεις μέσα στην Ε.Δ. Ελευθεροχώρι (SS14/16) από πολύ νωρίς για να μην ταλαιπωρηθούμε με περπάτημα και βλέπουμε τα δύο περάσματα σε διαφορετικό σημείο περπατώντας με τα πόδια ανάμεσα στα δύο loops. Μήκος: 16,90 χλμ. Ωράριο κλεισίματος διαδρομής: ΕΔ 16 10:15. Πρώτο αυτοκίνητο: ΕΔ 16 13:18.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΘΕΑΤΩΝ
Από τη Λαμία με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην Εθνική Οδό βγαίνετε στην έξοδο προς Άμφισσα-Μπράλο, όπου υπάρχει σταθμός διοδίων. Σε 160 μ. στρίβετε δεξιά προς Πάτρα-Δελφούς-Άμφισσα. Σε 12,50 χλμ., στη διασταύρωση που αριστερά οδηγεί προς Ελευθεροχώρι, συνεχίζετε ευθεία και σε 2,63 χλμ., μετά από δεξιά στροφή, «αφήνετε» δεξιά διασταύρωση προς Σκαμνό-Οίτη-Παύλιανη. Σε 5,60 χλμ. στρίβετε αριστερά προς Λιβαδειά. Σε 2,90 χλμ. στρίβετε αριστερά προς Παλαιοχώρι. Σε 800 μέτρα στη διασταύρωση στρίβετε δεξιά και σε 200 μ. και πάλι δεξιά. Σε 400 μ., εμπρός από το κοιμητήριο η επιφάνεια γίνεται χώμα. Σε 600 μ., στη διασταύρωση στρίβετε αριστερά. Σε 1,80 χλμ. στρίβετε δεξιά (ανηφορικός δρόμος) και σε 6 χλμ. φτάνετε στο 3,90 χλμ. της ε.δ., στη λίμνη.
* Δεύτερη επιλογή : Πηγαίνουμε στην Ε.Δ. Ελάτεια-Ρεγγίνι (SS15). Μήκος: 11,26 χλμ. Ωράριο κλεισίματος διαδρομής: 07:08. Ωράριο πρώτου αυτοκινήτου: 10:11.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΘΕΑΤΩΝ
1. Για κατόχους SUV τουλάχιστον: Από τον δρόμο που ενώνει το Μόδι με την Ελάτεια, στο Stop στρίβετε αριστερά και μηδενίζετε. Σε 1,45 χλμ. περνάτε μέσα από το χωριό «Παναγίτσα». Συνεχίζετε ευθεία (σε 480 μ. γίνεται χώμα) και στο προσκυνητάρι στρίβετε αριστερά. Σε 1,37 χλμ., στη διχάλα στρίβετε δεξιά και σε 640 μ. ξανά δεξιά, έχοντας αφήσει έναν δευτερεύοντα δρόμο επίσης στα δεξιά. Σε 1,18 χλμ. στο «Τ» στρίβετε δεξιά και σε 3,35 χλμ. φτάνετε στο 6,92 χλμ. της ειδικής διαδρομής, 290 μ. μετά τα νερά.
2. Περπατώντας από το χωριό Ελάτεια προς τα Βασιλικά: Σε περίπου 2,50 χλμ. θα φτάσετε στην εκκίνηση της ειδικής διαδρομής την στιγμή που οι στενοί δρόμοι θα είναι κλειστοί από τα χωριά Ελάτεια και Ρεγγίνι αντίστοιχα, ώστε να μην μπλοκάρουν τη διέλευση των συμμετεχόντων. Στο www.acropolisrally.gr βρίσκεται αναρτημένη όλη η πληροφορία με λεπτομερείς οδηγίες, προβλεπόμενες προσβάσεις, χάρτες, ωράρια, ανακοινώσεις και αποτελέσματα κ.λπ. Ο σωστός προγραμματισμός έχει τη σημασία του σε τέτοιες περιπτώσεις. Καλή διασκέδαση και καλό αγώνα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass