Δυνάμωσε με Νικολιά η ΑΕΛ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ - ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2022 21:03

Με την επιστροφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Νικολιά ως ελεύθερου στους «βυσσινί», δυνάμωσε το ρόστερ της ΑΕΛ και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει μία ακόμα επιλογή στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2.


Αναμένεται δε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και, ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα, να ανακοινωθούν επίσημα και άλλοι ποδοσφαιριστές.
Κατά τα άλλα, το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να αφομοιώσουν το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής τους, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Η ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο πως θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2 όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου θα ξεκινήσει στην 3η φάση και βέβαια στόχος της είναι να φτάσει ψηλά, σε μια διοργάνωση που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές κατακτώντας δύο φορές το βαρύτιμο τρόπαιο.
Αύριο η λαρισινή ομάδα θα δώσει ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι, το δεύτερο διαδοχικά εντός έδρας και θα αντιμετωπίσει στις 18:00 στο στάδιο Αλκαζάρ τη φιλόδοξη φέτος Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά και εικάζεται πως θα είναι εκ των πρωταγωνιστριών ομάδων, στον Α’ Όμιλο.
Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά το 1-1 στο φιλικό με την Κηφισιά, ασφαλώς και περιμένει να δει σημάδια βελτίωσης από τους ποδοσφαιριστές του και να περιοριστούν τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον σύλλογο των Αθηνών.
Αναμφισβήτητα έναν περίπου μήνα πριν την πρεμιέρα της Super League 2, δεν προσδοκά ο κόσμος να είναι η ομάδα 100% έτοιμη, αλλά θέλει να τη δει να αγωνίζεται με πειθαρχία και σοβαρότητα, ανεξάρτητα από το ότι το ματς θα έχει φιλικό χαρακτήρα.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις, κάτι που χαροποιεί την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τα μηνύματα που στέλνουν είναι αν μη τι άλλο αισιόδοξα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass