Πιστός στη φιλοσοφία του ο Παναγροτικός Νίκαιας

Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ - Γ. ΜΑΤΟΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2022 20:00

Hταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Αν και νεοφώτιστος, κατάφερε σχετικά νωρίς να μπει στην εξάδα των πλέι-οφ, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο λόγος για τον Παναγροτικό Νίκαιας που φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό πρόσωπο και τη φετινή σεζόν, παραμένοντας παράλληλα πιστός στη φιλοσοφία του που θέλει να στηρίζεται στα δικά του παιδιά.
Με νέο τεχνικό τον Γιώργο Μάτο ο Παναγροτικός ξεκίνησε και συνεχίζει την προετοιμασία του παράγοντας έργο μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να αναδείξει τους νέους ποδοσφαιριστές και να προωθήσει τα ταλέντα που βγαίνουν από τα τμήματα υποδομής.
«Οι στόχοι και η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ελεύθερα χωρίς άγχος και ο κόσμος να ικανοποιείται με αυτό που βλέπει, προωθώντας παράλληλα τα παιδιά της ακαδημίας μας» επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Ακριβούλης, και πρόσθεσε:
«Όπως πέρυσι που η ομάδα έφτασε εκεί που στην αρχή δεν πίστευε κανένας, κερδίζοντας σχετικά νωρίς μία θέση στα πλέι-οφ, κάτι αντίστοιχο θα πράξουμε και φέτος.
Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι. Υπάρχει παγκοσμίως οικονομική κρίση και ως εκ τούτου εμείς οι παράγοντες προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τις ομάδες μας ζωντανές. Ο ερασιτέχνης παράγοντας είναι ένας σύγχρονος ήρωας. Παρατάμε τις δουλειές μας και τρέχουμε για τις ομάδες μας. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μη μας χτυπήσει η πανδημία.
Ως διοίκηση είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα για να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα. Έτσι λοιπόν, ενισχύσαμε το ρόστερ εκεί που υπήρξε ανάγκη και με το παραπάνω. Φέτος στον πάγκο του Παναγροτικού θα βρίσκεται ο Γιώργος Μάτος. Ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής που έβαλε τη δική του σφραγίδα ως ποδοσφαιριστής στο ερασιτεχνικό του νομού παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο ευελπιστούμε να πετύχει και σαν προπονητής. Έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στη διοίκηση γιατί το αποτέλεσμα είναι συλλογικό, καθώς επίσης τους απλούς φιλάθλους και τους χορηγούς μας» κατέληξε ο Γιώργος Ακριβούλης.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Το δύσκολο έργο της επίτευξης των στόχων του Παναγροτικού στο νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ανέλαβε ο Γιώργος Μάτος, ο οποίος επισήμανε πως η διάρκεια θα είναι το κλειδί τα επιτυχίας σ’ ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.
«Συνεχίζουμε στις βάσεις που έβαλαν πέρυσι οι συντελεστές της ομάδας. Ήταν μία επιτυχημένη χρονιά για τον Παναγροτικό κι αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγαλύτερες.
Ο βασικός κορμός της ομάδας διατηρήθηκε ο ίδιος. Έγιναν ωστόσο κάποιες σημαντικές προσθήκες εκεί που θέλαμε, τόσο από έμπειρους όσο και από νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ακόμη οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί και η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί.
Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Η ομάδα μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό έχει χαμηλό μ.ό. ηλικίας που είναι στα 22 χρόνια.
Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Το πρωτάθλημα φέτος θα έχει μόνο δύο γύρους χωρίς πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Έτσι, οι ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους δεν θα χρειαστεί να παίξουν 11 τελικούς όπως ήταν πέρυσι με τα πλέι-άουτ. Νομίζω ότι αυτό είναι πιο δίκαιο για όλους. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Όποιος θα έχει διάρκεια θα κάνει πολύ καλή πορεία και θα πετύχει τους στόχους του χωρίς να εμπλακεί σε περιπέτειες. Σε ό,τι αφορά τα φαβορί, θα είναι οι ομάδες που ενισχύθηκαν περισσότερο, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο» κατέληξε ο Γιώργος Μάτος.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ
Εν τω μεταξύ σήμερα και ώρα 17.30 ο Παναγροτικός θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση στην Τερψιθέα με την ομάδα του Μαχητή.

 

Το γηπεδικό

Λόγω έργων στο γήπεδο Νίκαιας, ο Παναγροτικός προπονείται στο γήπεδο Ζαππείου το οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει ως έδρα στα πρώτα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος μέχρι να ολοκληρωθούν (υπολογίζονται μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου) οι εργασίες στη φυσική του έδρα στη Νίκαια.

 

Νέα μεταγραφή ο Χρήστος Πετράκης

Συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ο Παναγροτικός Νίκαιας προχώρησε στην απόκτηση του αριστερού αμυντικού Χρήστου Πετράκη που αγωνιζόταν στην Αμπελιά. Άλλη μια μεταγραφή ουσίας για την ομάδα του Γιώργου Μάτου που συνεχίζει τις προσθήκες παικτών.
Παράλληλα, μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Θεόδωρος (αμυντικός) και Δημήτρης (επιθετικός) Μανακούσιος από τον Σμόλικα, ο Γιώργος Παπαθανασίου (μέσος) επίσης από τον Σμόλικα, ο Γιώργος (μέσος) Βίρλας από τον Πύρρο, ο Αγγελος Ρακίτι (μέσος) από την Ακαδ. Πλαταμώνα και ο Βαγγέλης Παπαγούλας (τερματοφύλακας) από την Αμπελιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass