Γυμναστής στην Τερψιθέα ανέλαβε ο Κώστας Λιάπης

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2022 20:30

Ο έμπειρος γυμναστής Κώστας Λιάπης θα είναι ο συνεργάτης του Αχιλλέα Τσιβόπουλου, στην τεχνική ηγεσία του Μαχητή Τερψιθέας.


Έχει δουλέψει σε πολλές επαγγελματικές ομάδες, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον Ηρακλή Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η οικογένεια του Α.Ο. Μαχητή καλωσορίζει στην ομάδα τον γυμναστή Κώστα Λιάπη, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Αχιλλέα Τσιβόπουλου και θα αναλάβει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών για τη φετινή χρονιά.
O Κώστας Λιάπης γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1973 στο Μοσχάτο Αττικής και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Είναι πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος με συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ ήταν και κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ εφήβων στο ίδιο άθλημα.
Το ντεμπούτο σε ποδοσφαιρική ομάδα το έκανε με τη Βέροια στη Super League το 2007-2008 και έκτοτε συνέχισε ανελλιπώς να ανήκει στο team ποδοσφαιρικών ομάδων.
Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 βρέθηκε στον Μακεδονικό, ενώ την επόμενη διετία ήταν στο δυναμικό της Κέρκυρας με την οποία από τη Football League (09-10) βρέθηκε στη Super League (10-11).
Τη σεζόν 2011-2012 ήταν στη Βέροια με την οποία σημείωσε στο ενεργητικό του άλλη μία άνοδο. Το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 ήταν στην ΑΕΛ Καλλονής, ενώ το δεύτερο μισό επέστρεψε στη Βέροια. Δούλεψε με επιτυχία στην ΑΕΛ, ενώ τα επόμενα χρόνια βρέθηκε στον Α.O. Τρίκαλα και στον Ηρακλή Λάρισας».
*Σήμερα σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τερψιθέας, ο Μαχητής θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass