4η θέση στον κόσμο η Κατερίνα Πιτσιάβα

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2022

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2022 20:10

Την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο γυναικών κατέλαβε η αθλήτρια του Όγχηστου Πλατυκάμπου Κατερίνα Πιτσιάβα για το έτος 2022 μετά και τη διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα της σεζόν (να θυμίσουμε ότι προηγήθηκαν άλλες 4 φάσεις σε Ισπανία, Τουρκία, Γαλλία, Ελλάδα...) που πραγματοποιήθηκε στην Κωστάντζα της Ρουμανίας.


Στον τελευταίο αυτόν αγώνα, η Κατερίνα έφτασε μετά από τρεις νίκες επί της Ρουμάνας και δύο Αμερικανίδων αθλητριών στους ημιτελικούς όπου ηττήθηκε από την Ουκρανή πρωταθλήτρια και στη συνέχεια διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο της τελευταίας διοργάνωσης στον μικρό τελικό, το οποίο τελικά κέρδισε με σκορ 1-0 η άλλη Ελληνίδα αθλήτρια της κατηγορίας των +70 κιλών, Στεφανία Ζαχείλα από τον Βόλο, την οποία συγχαίρουμε για την επιτυχία της.
Με την εμφάνιση αυτή, η αθλήτρια από τον Πλατύκαμπο βελτίωσε την περσινή της επίδοση κατά μία θέση, αλλά και ο κυριότερος αγωνιστικός στόχος επετεύχθη, καθώς απέσπασε πολύτιμους βαθμούς για μία θέση στην τελική 8άδα που θα αγωνιστεί στου 2ους Παγκόσμιους Αγώνες Παράκτιων Αθλημάτων που διοργανώνονται από τη ΔΟΕ στο Μπαλί το 2023.
Να τονίσουμε ότι στον τελευταίο αυτόν αγώνα η ελληνική αποστολή κατέκτησε συνολικά τέσσερα μετάλλια, μία 4η και μία 7η θέση, ενώ κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των Παίδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass