Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καραπιάλη

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ - ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2022 20:05

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ένα από τα καλύτερα δεκάρια που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο πανηγυρίζοντας τίτλους με ΑΕΛ και Ολυμπιακό, ο Βασίλης Καραπιάλης, βιώνει τον δικό του Γολγοθά.


Έγραψε ιστορία στους «βυσσινί», άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Καραπιάλης έγραψε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, δοξάστηκε, σήκωσε 5 πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Στα 57 του χρόνια, πλέον, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Λαρισαίος παλαίμαχος μέσος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της απώλειας του σπιτιού του.
Το σπίτι του (ουσιαστικά είναι δύο διαμερίσματα που συνδέονται μαζί με δύο θέσεις στάθμευσης), το οποίο αγοράστηκε το 1999, αποφασίστηκε να βγει σε πλειστηριασμό στις 22 Φεβρουαρίου 2023. Η τιμή εκκίνησης στο σύνολο, για τα δύο διαμερίσματα, είναι περίπου στα 270.000 ευρώ. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στον κόσμο της Λάρισας και σε όσους τον θαύμασαν τα χρόνια που έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ κάποιοι αναζητούν ήδη τρόπο να τον βοηθήσουν. Ειδικότερα, οι συμπαίκτες του στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό, καθώς και οι φίλαθλοι που θαύμασαν τον Λαρισαίο «μάγο», που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ευχή όλων είναι να ξεπεράσει τον σκόπελο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass