«Λευκή» ισοπαλία στην Ανθούπολη

Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Φαλανιακό

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2022 20:25

Του Άρη ΓκουτρουμάνηΙσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό φιλικό στο γήπεδο Ανθούπολης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Φαλανιακό.

Ήταν το δεύτερο αγωνιστικό τεστ και για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, οι οποίες παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένες. Από τη μία πλευρά η Ανθούπολη που σύμφωνα με τις έως τώρα μεταγραφικές της κινήσεις είναι το μεγάλο φαβορί στη Β’ τοπική κατηγορία και από την άλλη πλευρά ο κατά μία κατηγορία μεγαλύτερος Φαλανιακός, που θα διεκδικήσει φέτος την άνετη παραμονή μέσα από μία αξιοπρεπή πορεία στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα.
Αρκετά κοινά στοιχεία για τους δύο χθεσινούς αντιπάλους σε διοικητικό, προπονητικό, αλλά και σε επίπεδο παικτών. Δύο μεγαθήρια του λαρισινού ποδοσφαίρου, ο Τάκης Παραφέστας από τη μία πλευρά στον πάγκο των φιλοξενουμένων και ο Μιχάλης Ζιώγας από την άλλη στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων, μαζί με τον συνεργάτη του Κώστα Μαντζιώκα, βρέθηκαν αντίπαλοι για 90 λεπτά, δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τους με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παρόντες και οι πρόεδροι των δύο ομάδων ο Χρήστος Πρίφτης της Ανθούπολης και ο Κώστας Λυγούρας του Φαλανιακού. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του τελευταίου προέδρου που είχε την Ανθούπολη στην Α’ τοπική κατηγορία Βασίλη Γαλατσίδα, ο οποίος ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στον σημερινό πρόεδρο της ομάδας κ. Πρίφτη.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, ωστόσο τα σημάδια της κόπωσης από την ένταση των προπονήσεων της προετοιμασίας ήταν εμφανή. Υπήρχε καλή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο, γρήγορος ρυθμός κατά διαστήματα, αλλά και ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες. Για τους γηπεδούχους ευκαιρίες χάθηκαν από τους Ιωαννίδη, Μούτσα Μπλέντι, και Παπαδάκο, ενώ από τον Φαλανιακό η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 81’ όταν ο Σ. Κυρίτσης από καλή θέση σημάδεψε το δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Ι. Βαλιώτη και Μπασινό.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Β. Αναστασίου, Τσίτσαβος (30’ Μαριγκούδης), Σελήνης, Πρίφτης, Βλησαρούλης, Σέσι Μπλέντι, Αντωνόπουλος, Μπαλαμπάνος, Μούτσα Μπλέντι, Ιωαννίδης, Τίρχας (στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπαδάκος, Παραφέστας, Παπαδήμος, Πρίφτης, Πρ. Αναστασίου, Χατζηρούφας)
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Στάμου, Γ. Πανταζής, Πάνου, Σκόμπας, Γκανάτσας, Ντανίκας, Τσιάκος, Ανατολίτης, Αλατάς, Σ. Κυρίτσης (στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Θ. Κυρίτσης, Ουγιάρος, Παπαγεωργίου, Καραπατσακίδης, Καρυώτης, Παρασκευάς, Κουτσούκης, Ιγγλέζος, Τσιλοφύτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass