Φιλική ήττα στον Βόλο για τον Απόλλωνα Λάρισας

Από τη Νίκη Βόλου με 1-0 - Ε. Μόρας: Το ρόστερ είναι ελλιπές, χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2022 20:00

Σε ήττα με 1-0 από τη Νίκη Βόλου υποχρεώθηκε χθες ο Απόλλων Λάρισας στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Νεάπολης του Βόλου.

Ήταν ένα ακόμα δυνατό αγωνιστικό τεστ για τη λαρισινή ομάδα, που έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό Βαγγέλη Μόρα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
«Είμαι ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια των παικτών. Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι» σχολίασε ο Βαγγέλης Μόρας μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε τα εξής:
«Πιστεύω ότι μόλις ενσωματωθεί και ο Γκαρσία, η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το χρειάζονται. Σίγουρα θέλουμε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.
Το ρόστερ είναι ελλιπές. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις. Θέλουμε αριστερό αμυντικό (σ.σ. ο Σκούπρας χθες έπαιξε στα αριστερά), σέντερ φορ και πλάγιο επιθετικό» κατέληξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16’. Ο Μορέιρα έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Ροχάνο, με τον Αργεντινό επιθετικό να ανοίγει το σκορ με διαγώνιο σουτ.
Ο Απόλλωνας αντέδρασε στη συνέχεια και στο 23’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Νταγκοστίνο δέχθηκε πάσα εντός περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στο πόδι του Δεληζήση, με την μπάλα να φτάνει αδύναμα στην αγκαλιά του Μπάγιτς.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 24’ με τον Ροχάνο, στο 42’ και στο 55’ με τον Ολαïσόλα και στο 77’ με τον Δημητρίου, ενώ στο 82’ άγγιξαν το δεύτερο γκολ, όταν σε κόρνερ του Αναστασίου ο Τζιώρας με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Οικονομόπουλο.
*Ο Απόλλων Λάρισας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή σε νέο φιλικό παιχνίδι.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς (35’ Μπουργάνης, 65’ Μυσιρλής), Γρομητσάρης (75’ Τόγιας), Ανδρέου, Δεληζήσης (46’ Δεληζήσης), Δημητρίου, Κυριακίδης (62’ Μπάλλας), Παναγιωτίδης (25’ Γαβριηλίδης), Κριμιτζάς (46’ Μέτσε), Μορέιρα (46’ Αναστασίου), Ολαϊσόλα (75’ Τζιάνης), Ροχάνο (46’ Τζιώρας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε. Μόρας): Μελί (70’ Οικονομόπουλος), Σκούπρας, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης (73’ Φουρκιώτης), Χατζής (60’ Τουπόν), Λίταινας (80’ Χαλάτσης), Νταγκοστίνο (60’ Μπεκιαρίδης), Φυτόπουλος (60’ Γκόρνταν), Σισοκό (46’ Ζιάκας), Σταματής (60’ Μπουλγκέροφ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass