Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2022 20:20

Αν και δυσκολεύτηκε σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Ιωνικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League.


Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Ανδρέα Μπουχαλάκη (17’) και Πεπ Μπιελ (45’), ωστόσο το γκολ του Χαβιέ Μεντόσα (49’) έδωσε θάρρος στους Νικαιώτες. Εν τέλει, με πέναλτι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (90’+5’) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Στο 90’, από πάσα του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς τράνταξε με δεξί σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Ουί Τζο (60’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Μπιελ (75’ Εμβιλά), Μπα, Αβιλα (66’ Ρέτσος), Ιν-Μπέομ, Ντε λα Φουέντε (75’ Ροντρίγκες), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82’ Κάνιας), Φαντιγκά (46’ Μάσας), Αοσμαν, Μάντζης (83’ Ιωαννίδης).

 

«ΒΟΜΒΑ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΑΡΣΕΛΟ
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, ολοκληρώνοντας μία... θρυλική μεταγραφή, η οποία εντάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων της Ιστορίας του.
«Ένας αληθινός ΘΡΥΛΟΣ του ποδοσφαίρου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!» ανέφεραν στην ανάρτησή τους στα social media οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι απέσπασαν την υπογραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ σε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο και τον δήλωσαν άμεσα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τη φάση των Ομίλων του Europa League.

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Καλύτερη η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, όμως απέτυχε να σκοράρει, με αυτή του Ηρακλή Μεταξά να παραμένει μεν αήττητη, αλλά και χωρίς νίκη.
ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Νούνιες (68’ Τζανδάρης), Γιακουμάκης (69’ Μποάκιε), Ντε Βινσέντι (78’ Ασκόφσκι), Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκορόνοβ, Τσιλούλης (85’ Μαρμεντίνι), Κορνέζος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένζα, Καρμόνα, Αλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Τιλίκα), Μπερτόγλιο (90’+3’ Ζουκάνοβιτς), Γκαρντάβσκι (63’ Σονί), Ριέρα (46’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
18:30, Ατρόμητος - Παναιτωλικός
19:00, ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗ
21:30, ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
21:30, Άρης - ΠΑΟΚ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass