Παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές και μέλη του ΠΣΑΤ με ελεύθερη είσοδο…

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2022 19:00

Οι παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές και τα μέλη του ΠΣΑΤ δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους σύμφωνα με το Ν2725/99 άρθρο 54, παράγραφος 3 και το άρθρο 134 παράγραφος 9.
Το πρώτο άρθρο αναφέρει:

«Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού καθαρίζονται τα πρόσωπα που, λόγω της προσφοράς τους ή της σχέσης τους με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές δικαιούνται δελτίο ελευθέρας εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή αγώνων. Στα πιο πάνω πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται και οι αθλητικοί συντάκτες - μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.). Η είσοδος επιτρέπεται ύστερα από επίδειξη του ατομικού δελτίου, το οποίο εκδίδεται από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Με την ανωτέρω απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού καθορίζονται και οι κυρώσεις από τη μη συμμόρφωση παντός υπευθύνου με τις διατάξεις της παραγράφου αυτής», ενώ το δεύτερο: «Για τον κλάδο των αθλητικών συντακτών αναγνωρίζεται ως φορέας λειτουργίας του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.). Ο Π.Σ.Α.Τ. αποτελεί συντελεστή και παράγοντα προβολής διάδοσης και ανάπτυξης του Ελληνικού Αθλητισμού. Οι αθλητικοί συντάκτες - μέλη του Π.Σ.Α.Τ., οι οποίοι έχουν κατά το άρθρο 54 παρ. 3 του παρόντος, το δικαίωμα ελευθέρας εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή αγώνων, εισέρχονται σε αυτούς με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας που εκδίδει ο Π.Σ.Α.Τ. Με την κατά το άρθρο 54 παρ. 3 του παρόντος απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ρυθμίζονται και τα ζητήματα τεχνικού ή λεπτομερειακού χαρακτήρα που αφορούν την πιο πάνω ελεύθερη είσοδο των μελών του Π.Σ.Α.Τ. στους αγωνιστικούς χώρους».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:
Διαπιστεύσεις μόνο με άδεια του ΠΣΑΤ, μετά την κατάργηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Η κατάργηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων φέρνει αλλαγές στο σύστημα εισόδου των εκπροσώπων Τύπου και επιστροφή στην κανονικότητα. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δήλωσε: «Διαπιστεύσεις  μπορούσαν να εκδοθούν λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Με το τέλος αυτού κάθε διαπίστευση χωρίς άδεια του ΠΣΑΤ δεν έχει νομιμότητα. Ισχύουν κανονικά πλέον για την είσοδο στο γήπεδο οι διαπιστεύσεις των μελών του ΠΣΑΤ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass