Πλήρης με Κηφισιά η ΑΕΛ

*ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (18:00, ΑΛΚΑΖΑΡ) *ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (5/9) ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2022 21:05

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πλέον στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ στις 18:00. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «βυσσινί» επί λαρισινού εδάφους και ως εκ τούτου θα δοθεί η ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της πόλης να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά και να ενισχύσει την προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας.


Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ζητούμενο είναι η ομάδα να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά πιο βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Μύκονο. Μέχρι τώρα υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια των παικτών και την πορεία της προετοιμασίας και το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο σ’ ένα ακόμα παιχνίδι που δίνει την ευκαιρία στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα η κούραση από τις καθημερινές προπονήσεις είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να αγνοηθεί.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ για τις θύρες 2, 4 και 10 και 15 ευρώ για τη θύρα 3.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2
Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (5/9) στις 13:00 στα γραφεία της Super League 2, όπως ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή.
Το Δ.Σ. κρίνεται σημαντικό, καθώς θα αποφασιστούν η νέα ημερομηνία κλήρωσης του Πρωταθλήματος, η πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση και για τα τηλεοπτικά.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5.9.2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1. Ενημέρωση σχετικά με την ΕΡΤ.
2. Ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α.
3. Κλήρωση Πρωταθλήματος.
4. Αγωνιστικά Θέματα.
5. Διάφορα Θέματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass