Στον απόηχο μιας διοργάνωσης…

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2022 20:05
Η ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών) από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και χωρίς δισταγμό στην πρόσκληση των διοργανωτών και ήταν η μοναδική Εθελοντική Διασωστική ομάδα στη Λάρισα, η οποία συμμετείχε σε μία παγκοσμίου εμβέλειας αθλητική διοργάνωση. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, κάλυψε αποκλειστικά όλους τους αγώνες (πρωινούς και απογευματινούς), με 25 εθελοντές πιστοποιημένους και διαπιστευμένους από τη FINA & ΚΟΕ (Διεθνή Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης & Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας). Η ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών) από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και χωρίς δισταγμό στην πρόσκληση των διοργανωτών και ήταν η μοναδική Εθελοντική Διασωστική ομάδα στη Λάρισα, η οποία συμμετείχε σε μία παγκοσμίου εμβέλειας αθλητική διοργάνωση. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, κάλυψε αποκλειστικά όλους τους αγώνες (πρωινούς και απογευματινούς), με 25 εθελοντές πιστοποιημένους και διαπιστευμένους από τη FINA & ΚΟΕ (Διεθνή Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης & Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας).

Μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα ακόμα από το «Fina World Cadet U16 Women’s Water Polo Championship 2022» που έγινε 21-27 Αυγούστου στη Λάρισα στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.

 

PROBIDAS_TEKNA.jpg

Αν και παλαίμαχος αθλητής του μπάσκετ ο Πέτρος Προβίδας
βρέθηκε στους αγώνες.

***

 

POLO_34.jpg

Η Πατρινή Ανθή Καραμπέτσου που αναδείχθηκε MVP των αγώνων είναι η κόρη του παλαίμαχου πολίστα του Ν.Ο. Πατρών Φίλιππα που έπαιζε γκολκίπερ.
***

 

JUNOPOYLOY.jpg


Μαζί η πρώην δημοτική σύμβουλος Ελένη Ξυνοπούλου με την Εύη Ευαγγέλου, που έχει δώσει μεγάλη ώθηση στο ποδήλατο με τις δράσεις της.
***

 

POLO_25.jpg


Αυτά τα παιδιά είναι η κληρονομιά των αγώνων...
***

 

POLO_23.jpg


Ακόμη και στο χειροκρότημα έχουν συγχρονισμό ο πρόεδρος της Κ.Ο.Ε., Κυριάκος Γιαννόπουλος, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.
***

 

POLO_43.jpg

Το όνομα Αρνιακός είναι λίγο – πολύ γνωστό σε …όλη την Ελλάδα! Ειδικά αν συνοδεύεται από το …Τάσος, δηλαδή το ονοματεπώνυμο του γνωστού μετεωρολόγου. Στη Λάρισα, όμως, βρέθηκε ο γιος του Γιώργος, πρωταθλητής κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης με μεγάλες επιτυχίες και τώρα υπεύθυνος μάρκετινγκ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (έχει τελειώσει το Οικονομικό Τμήμα του ΕΚΠΑ) με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αν και νέος στο πόστο. Στη φωτογραφία μαζί με τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα και τον πρόεδρο του τμήματος πόλο ανδρών του Ν.Ο.Λ. Γιώργο Καντώνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass