Ασημένιο μετάλλιο και για μία Λαρισαία

*Η Θεοφανεία Γαλανοπούλου που ήταν μέλος της ομάδας

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2022 19:45
Η Θεοφανεία Γαλανοπούλου με τους γονείς της, που νιώθουν ευτυχείς για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η κόρη τους Η Θεοφανεία Γαλανοπούλου με τους γονείς της, που νιώθουν ευτυχείς για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η κόρη τους

Μία Λαρισαία πήρε μετάλλιο στο «Fina World Cadet U16 Women’s Water Polo Championship 2022» και θα της μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία, αφού εκτός από το γεγονός ότι η ομάδα της Εθνικής Ελλάδας πήρε το ασημένιο μετάλλιο, η ίδια το κατάφερε με έδρα την πόλη που γεννήθηκε, τη Λάρισα.

Η ίδια έφερε και το δικό της fan club.
Η Γαλανοπούλου γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2006 στη Λάρισα, παίζει στην ομάδα του ΝΟΛ, άρχισε εντατικά να ασχολείται με το άθλημα στην Α’ Γυμνασίου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έκανε παράλληλα και άλλα αθλήματα, όπως συγχρονισμένη κολύμβηση, κολύμβηση, στίβο.
Ο λόγος που ακολούθησε το συγκεκριμένο άθλημα είναι ότι της άρεσε πολύ περισσότερο από τα αλλά που είχε δοκιμάσει, αφού επικρατούσαν η ιδέα της ομαδικότητας, της πειθαρχίας και άλλες ηθικές που μαθαίνει κάποιος στο συγκεκριμένο άθλημα.
Τώρα είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και στόχο έχει να γίνει γιατρός. Ζει κάθε στιγμή και εμπειρία, ενώ πρότυπο έχει τον …spiderman.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass