Νέα φιλική νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ 5-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2022 19:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου


Νίκη με σκορ 5-1 σημείωσε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων με αντίπαλο τον Φαλανιακό χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων. Οι δύο προπονητές, Βασίλης Μπακογιάννης και Τάκης Παραφέστας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους παίκτες τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και στο 7’ ο Φαλανιακός κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιάκος ανοίγοντας έτσι το σκορ (0-1).
Στο 36’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τη δεξιά πτέρυγα, ο Σάρα έστειλε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής και ο Χουσενάι με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’, μετά από γύρισμα του Γκαραλιάκου, ο Πρισακάρου με σουτ έγραψε το 2-1, ενώ στο 62’ ο Καραμπούζης σημείωσε το 3-1. Στο 72’ και στο 74’ ο Πρισακάρου διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Β. Μπακογιάννης): Σταυράκης, Μπαρούτζας, Τλούπας, Αετόπουλος, Καραμπούζης, Σάρρα, Χουσενάι, Γκατζούλης, Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Πρισακάρου (Γκαραλιάκος, Κούλπας, Μαργαρίτης, Μπρόσκα).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Σκόμπας, Πάνου, Καρακίτσος, Πανταζής, Λυγούρας, Παπαγεωργίου, Ντανίκας, Κυρίτσης, Τσιάκος, Αλατάς (Ανατολίτης, Στάμος, Ζουρλαδάνης, Καρυώτης, Γκανάτσας, Κουτσούκης Θ., Καραπατσακίδης, Κουτσούκης Στ, Τσιλοφύτης, Ιγγλέζος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass