Στον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Μακρής

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2022 20:30

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ακόμα μία μεταγραφή ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον Κωνσταντίνο Μακρή.


Ο Μακρής είναι 24 ετών αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και μέχρι πρότινος ανήκε στον Δωτιέα Αγιάς με τον οποίο την περσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΛ DETOX έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του Συλλόγου.
Πρόκειται για έναν απόλυτα χαρισματικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Έχει φορέσει τη φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, τον Ηρακλή Λάρισας, τη Δήμητρα Γιάννουλης, τον Σμόλικα Φαλάνης και τον Α.Ο. Σελλάνων. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Μακρής δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Θα ήθελα να τονίσω ότι από την πρώτη στιγμή με κέρδισε ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι ο Σύλλογος έχει υψηλές βλέψεις και στόχους που συνάδουν με τη μεγάλη ιστορία του. Επίσης είναι σημαντικό για εμένα ότι θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω εκ νέου με έναν προπονητή τον οποίο γνωρίζω από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα όπως είναι ο κ. Μπακογιάννης. Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά θα προσπαθήσω εγώ από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του και να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους μας”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass