Δεν πήρε πιστοποιητικό ο Απόλλων Λάρισας

*ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ «ΕΚΟΨΕ» ΧΘΕΣ Η ΕΕΑ *ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2022 21:00

Αυξάνεται εκθετικά ο αριθμός των ομάδων που έχουν πρόβλημα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στον Εργοτέλη, τον Ηρόδοτο και τον Απόλλωνα Λάρισας. Πάντως δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για τη λαρισινή ομάδα η οποία θα καταθέσει τη Δευτέρα συμπληρωματικά τα δύο έγγραφα που εστάλησαν μεν, αλλά ήταν εκπρόθεσμα.


Παράλληλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας εξασφάλισε μεν το πιστοποιητικό, όμως η ΠΑΕ και ο πρόεδρός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, καλούνται στην ΕΕΑ να δώσουν εξηγήσεις, αναφορικά με πιθανή παραβίαση άρθρων του αθλητικού νόμου (σχετικά με τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ). Χωρίς... αστερίσκους πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής η Επισκοπή και ο Απόλλων Πόντου.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν «κοπεί» από την ΕΕΑ ο Ηρακλής, η Ξάνθη και ο Διαγόρας, με την ομάδα της Ρόδου μάλιστα να ενημερώνει χθες εγγράφως τη διοργανώτρια αρχή ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των «κυανολεύκων» εξελίσσεται ικανοποιητικά μετά και το τελευταίο αγωνιστικό τεστ που είχε θετικό πρόσημο για την ομάδα. Ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας φαίνεται ικανοποιημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές του. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα το πρόβλημα είναι η κούραση, ωστόσο οι παίκτες δείχνουν μεγάλη θέληση και εκτελούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους.
Παράλληλα ενσωματώνονται σιγά-σιγά στην ομάδα και εγκλιματίζονται οι νεοαποκτηθέντες, όπως ο Γάλλος Σισοκό, ο γκολκίπερ Γιάννης Οικονομόπουλος και ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός Ντουλγκέροφ, ενώ τα βλέμματα αρχίζουν να πέφτουν και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων» καθώς τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να αποφασιστεί ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες και θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα, ποιοι θα δοθούν δανεικοί και ποιοι θα συνεχίσουν στην Κ-19 του συλλόγου.
Για τον λόγο αυτό θα δοθεί φιλικός αγώνας την ερχόμενη Πέμπτη στο Συκούριο με τον τοπικό Κίσσαβο στον οποίο θα χρησιμοποιηθούν κυρίως τα νεαρά παιδιά του Απόλλωνα προκειμένου να βγουν κάποια συμπεράσματα, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για φιλικό παιχνίδι και την προσεχή Τρίτη με ομάδα του νομού, ενώ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στον Βόλο τη Νίκη Βόλου. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στις 24 Σεπτεμβρίου στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass