Ιστορική χρονιά για την Πελασγιώτιδα

*ΟΙ «ΠΕΤΕΙΝΟΙ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ *ΑΡΓ. ΓΚΡΙΜΠΑΣ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ *Κ. ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2022 20:07

Σε μία χρονιά με ιδιαίτερη σημασία για την Πελασγιώτιδα, η οποία επιστρέφει στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά από 16 χρόνια, η ομάδα θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να πετύχει τον βασικό της στόχο, που είναι η εδραίωσή της στην κατηγορία. Παραμένοντας πιστή

στη φιλοσοφία της, η Πελασγιώτιδα δίνει παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, η ανάδειξη και προώθηση των οποίων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της προσπάθειας που καταβάλλουν οι άνθρωποι του συλλόγου.
«Για μας είναι μια χρονιά ορόσημο, γιατί μετά από πολλά χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες καταφέραμε να πετύχουμε έναν μεγάλο στόχο και να φέρουμε ξανά την Πελασγιώτιδα, μετά από 16 χρόνια, στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ» επισήμανε ο πρόεδρος της Πελασγιώτιδας κ. Αργύρης Γκρίμπας και πρόσθεσε ότι:
«Αυτό που θέλουμε είναι να καθιερώσουμε την ομάδα στη μεγάλη τοπική κατηγορία, έχοντας στο δυναμικό μας νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, ήτοι μέχρι την ηλικία των 25 ετών.
Γενικά οι χρονιές είναι δύσκολες, αλλά τα τελευταία χρόνια με την κρίση τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να είναι καλύτερα για το τοπικό ποδόσφαιρο και για όλες τις ομάδες.
Το γεγονός ότι μέσα σε αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να υλοποιήσουμε έναν μεγάλο στόχο οφείλεται κυρίως στη διοικητική σταθερότητα, τη σωστή οργάνωση, τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και επιμονή που επιδείξαμε και στην άριστη συνεργασία που είχαμε με τους προπονητές και του ποδοσφαιριστές.
Στηριζόμαστε στα παιδιά τις ακαδημίας μας, αλλά παράλληλα προσθέτουμε στο δυναμικό μας και νεαρά παιδιά από άλλες ομάδες που έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσοι εμπλέκονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες» κατέληξε ο πρόεδρος της Πελασγιώτιδας.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Επικεφαλής και της φετινής προσπάθειας θα είναι ο τεχνικός Κώστας Μπακατσής (θα έχει στο πλευρό του τον προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Χώτο και τον γυμναστή Βασίλη Σαρτσανιώτη), ο οποίος χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ως ένα μεγάλο στοίχημα για την ομάδα.
«Επί της ουσίας η φιλοσοφία παραμένει η ίδια τα τελευταία πέντε χρόνια, δηλαδή η προώθηση των νέων παιδιών από την ακαδημία στην ανδρική ομάδα. Φέτος αυτό θα είναι ρίσκο, καθώς τα νέα παιδιά δεν έχουν εμπειρία. Με άλλα λόγια αυτό θα είναι το μεγάλο στοίχημα για μας, γιατί θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο» επισήμανε ο Κώστας Μπακατσής και πρόσθεσε τα εξής:
«Πιστεύω ότι μέσα από τη συστηματική δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι νωρίς ακόμη να κάνουμε προγνωστικά για το νέο Πρωτάθλημα. Υπάρχουν τα μεγάλα φαβορί που είναι το Κιλελέρ και ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να έχουν διάρκεια για να πετύχουν τους στόχους τους.
Εμείς σαν ομάδα χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι εάν συνεχίσουμε τη δουλειά μας, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα» κατάληξε ο προπονητής της Πελασγιώτιδας.

 
Οι αλλαγές στο ρόστερ
Έφυγαν: Τσιαντούλης.
Ήρθαν: Μ. Παπαγιάννης (τερματοφύλακας από Σμόλικα Φαλάνης), Κ. Δούνιας (τερματοφύλακας από Αμπελιά), Κ. Φιλίππου (επιθετικός από Α.Σ. Βορειοηπειρωτών), Ι. Δάσσιος (αμυντικός από Μαχητή Τερψιθέας), Γ. Ελιζόπουλος (επιθετικός από Πανιώνιο), Αθ. Σέντζας (αμυντικός από Παναγροτικό), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Αλ. Καρακώτσογλου (αμυντικός από Απόλλωνα Λάρισας).
 
Τα φιλικά παιχνίδια
Η Πελασγιώτιδα θα δώσει όλα τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας εκτός έδρας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
27/8 με Τύρναβο.
30/8 με Αχιλλέα Φ.
3/9 με Μαυροβούνι.
8/9 με Ελάτεια.
10/9 με Αργυροπούλι.
17/9 με Τσαριτσάνη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass