Ατομική προπόνηση για τον Γκοτζαμανίδη

*ΛΟΓΩ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ *ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 *ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2022 20:00

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως χθες -εξαιτίας πιθανώς της έντασης των προπονήσεων- ο Νίκος Γκοτζαμανίδης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης ενώπιον όλων των παικτών, θα κάνει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι η ομάδα να επιστρέψει στη Λάρισα όπου θα απολογηθεί ο παίκτης στη διοίκηση.

Η ένταση μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι ο παίκτης, παρότι είχε κάποιες ενοχλήσεις, θέλησε να μπει σε ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά η τεχνική ηγεσία ήθελε να τον προφυλάξει και του είπε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Από κει και πέρα χθες υπήρξε οικογενειακό διπλό ενόψει του σημερινού φιλικού με την ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας του Α.Ο. Μυκόνου (18.00) που προπονητή έχει τον Βαγγέλη Βλάχο και στόχος είναι να πάρουν μια ακόμα ευκαιρία οι διαθέσιμοι παίκτες, ώστε να αξιολογηθεί σωστά το έμψυχο δυναμικό.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτάθλημα της Super League 2 θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα έχει περιθώρια να προετοιμαστεί κατάλληλα για δύο περίπου μήνες, όπως και να προγραμματίσει πολλά φιλικά παιχνίδια.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ
Συνάντηση είχαν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας και Γιάννης Νταβέλης με τους παλαίμαχους, εκ των οποίων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Τάκης Παραφέστας και τα μέλη κ. Ηλίας Σελιώνης, Γιώργος Πλίτσης, Θανάσης Τσιτσιλής, Χρήστος Μιχαήλ και Δημήτρης Αβραμούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass