Φιλική νίκη πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας

Επικράτησε της Α.Ε. Κιλελέρ με σκορ 1-0

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2022 21:10

Σε ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε της αξιόμαχης Α.Ε. Κιλελέρ με σκορ 1-0.

Παιχνίδι στο οποίο οι προπονητές των δύο ομάδων, Βαγγέλης Μόρας και Κώστας Κατσάρας, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλή παρουσία απέναντι στους «κυανόλευκους» και παρότι τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες, οι παίκτες της Α.Ε. Κιλελέρ δεν άφησαν να φανεί η διαφορά.
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας που ξεκίνησε δυνατά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 65’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου ο Αλέξανδρος Χαλάτσης με κεφαλιά έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Απόλλωνας, λοιπόν, απέναντι σε μια ομάδα της Α’ τοπικής κατηγορίας, που όπως φαίνεται θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεκίνησε νικηφόρα τα εντός Ελλάδας φιλικά και περιμένει βέβαια ενίσχυση στο ρόστερ του για να σταθεί με αξιώσεις στη Super League 2.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κοντογεώργος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Κοτούμπα Δ. και Δεδικούση.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μελί, Γιαννίτσης, Σκούπρας, Κλιγγόπουλος, Πασιάς, Νικολόπουλος, Ζιάκας, Λίταινας, Χατζής, Παρασκευούδης, Φυτόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπακαρός, Παναγιώτου, Φουρκιώτης, Χαλάτσης, Ποτόσογλου, Αγριόδημος, Διβανές, Σκύφτας, Χουμόλι, Αυλωνίτης, Ντ’Αγκοστίνο.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Βαγενάς, Μπαρούτας, Αντωνίου, Χατζηλιάδης, Ντιντής, Αναγνώστης, Γκουγκουλιάς, Τζέκα, Παπαγεωργίου, Γκιουρσάνης.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ντιντής Στ., Βουραζέρης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Κουβελάς, Χατζησαββίδης, Κλάιντι, Αουρέλ.
*Επόμενο φιλικό για τον Απόλλωνα Λάρισας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 24 Αυγούστου με τον Α.Ο. Τρικάλων στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (18:00), ενώ η Α.Ε. Κιλελέρ θα παίξει το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Νεοχώρι Τρικάλων με τον τοπικό Διγενή (18:00).
*Πολλοί προπονητές ομάδων του νομού βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Ο Βασίλης Μπακογιάννης του Αχιλλέα Φαρσάλων, που είδε το ματς με τον προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Μπακαρό, ο Μάκης Αλεξούδης του Αστέρα Μελισσοχωρίου, ο οποίος ήταν παρέα με τον Στέλιο Τεμενούγκα, πρώην διοικητικό και φίλο του Απόλλωνα Λάρισας, ο Κώστας Νεμπεγλέρας, που ήταν μαζί με τον τεχνικό της ΑΕΛ Κ-19 Ζήση Ζιάγκα, ο Φώτης Πλίτσης του Δαμασιακού που είδε τον αγώνα παρέα με τον πρώην διοικητικό του Α.Ο. Νέων Καρυών, Πασχάλη Μητράκα.
Επίσης είδαμε τους Βαγγέλη Μπρισίμη, πρώην προπονητή του Μαχητή Τερψιθέας και τον Γιάννη Μπαλοδήμο, πρώην τεχνικό της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass