Γκολ και θέαμα στο γήπεδο, ξύλο στην εξέδρα

ΑΕΛ και Προοδευτική αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 - Διακόπηκε λόγω επεισοδίων ο αγώνας για πέντε λεπτά

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2022 20:05

ΑΕΛ και Προοδευτική έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο χθες στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, πέτυχαν από δύο γκολ και η μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.


Κι ενώ στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα, δεν συνέβη το ίδιο στην κερκίδα, όπου υπήρχαν 100 περίπου φίλαθλοι της ΑΕΛ και 10 φίλοι της Προοδευτικής.
Τα πνεύματα άναψαν στο 75’ και είχαμε επεισόδια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης να διακόψει για πέντε λεπτά τον αγώνα. Με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά.
Ο Αγγελόπουλος για την Προοδευτική άνοιξε το σκορ με προβολή από κοντά, μετά από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ στο 5ο λεπτό. Ο Φαμπρίτσιο Πεντρόζο με ωραίο σουτ ισοφάρισε για την ΑΕΛ στο 14ο λεπτό. Στο 50ό λεπτό η Προοδευτική πήρε για λίγο προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Νομικού, για να κάνει στο 55ο λεπτό ο Κούστα, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το τελικό 2-2.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-4-3: Κάτω από τα δοκάρια ο Θεοδωρόπουλος, δεξιά στην άμυνα ο Καλουτσικίδης, στο κέντρο της άμυνας οι Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, αριστερά ο Κοσσονού, στη μεσαία γραμμή οι Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, πιο μπροστά τους αριστερά ο Πεντρόζο, δεξιά ο Γλυνός και στην κορυφή της επίθεσης ο Όγκμποε.
Από την άλλη πλευρά, ο Καρδιτσιώτης προπονητής της Προοδευτικής, Γιάννης Μάγγος, παρέταξε την ομάδα του Κορυδαλλού σε σύστημα 3-5-2: Κάτω από τα δοκάρια ο Καραργύρης, τρεις κεντρικοί αμυντικοί οι Φαζός, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, δεξιά ο Νταβιώτης, αριστερά ο Πάβλας, στη μεσαία γραμμή οι Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας και στην επίθεση Ευθυμίου και Γκαργκαλατζίδης.

 

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Ο Αγγελόπουλος για την Προοδευτική άνοιξε το σκορ (0-1) με προβολή από κοντά, μετά από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ στο 5ο λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Όγκμποε να κάνει το σουτ και με τα πόδια να σώζει ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής Καραργύρης στο 11ο λεπτό.
Μεγάλη ευκαιρία με τον Γλυνό να κάνει το σουτ και εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής στο 12ο λεπτό.
Ο Φαμπρίτσιο Πεντρόζο με ωραίο σουτ ισοφαρίζει για την ΑΕΛ σε 1-1 στο 14ο λεπτό.
Εκτέλεση κόρνερ με τον Κώστα Παπαγεωργίου, από κοντά παίρνει την κεφαλιά ο Ηλιάδης, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια στο 24ο λεπτό.
Ο Πεντρόζο από κοντά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια της φάσης σουτ του Καλουτσικίδη, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ στο 39ο λεπτό.
Σέντρα συρτή από δεξιά του Μιλτιάδη για την ΑΕΛ, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής Καραργύρης στο 44ο λεπτό.
Σουτ για την ΑΕΛ με τον Νίνο, μπλοκάρει ο Αστράς στο 48ο λεπτό.
Η Προοδευτική με σουτ του Νομικού στο 50ό λεπτό, παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ (1-2).
Με σουτ του Κούστα στο 55ο λεπτό, η ΑΕΛ ισοφαρίζει σε 2-2.
Σέντρα από δεξιά για την ΑΕΛ, κεφαλιά του Κούστα, μπλοκάρει ο Αστράς την μπάλα στο 64ο λεπτό.
Φάουλ του Νίνο για την ΑΕΛ, κεφαλιά του Κούκου, η μπάλα φεύγει άουτ στο 85ο λεπτό.
Ευκαιρία για την Προοδευτική με σουτ του Κυριαζή, σώζει ο Σουλούκος στο 94ο λεπτό και, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σιγνκ από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στο 95ο λεπτό.
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κοσσονού (υπό δοκιμή από Ακτή Ελεφαντοστού αριστερός μπακ), Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόζο, Γλυνός, Όγκμποε.
Β’ ημίχρονο: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Τζέρεμι (υπό δοκιμή Κονγκολέζος αριστερός μπακ), Μαξιμένκο, Γωγουβίτης, Θωμαΐδης (66’ Νινίκας), Μιλτιάδης (66’ Ζησούλης), Νίνο, Τσουμάνης, Πεντρόζο (66’ Κούκος), Κούστα.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος): Καραργύρης, Φαζός, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης, Νταβιώτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας, Πάβλας, Ευθυμίου, Γκαργκαλατζίδης.
Β’ ημίχρονο: Αστράς, Σινγκ, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Μαρκοπουλιώτης, Τζανουλίνος, Αλεξίου, Θεοδωρίδης, Νομικός, Φλένσμποργκ, Γιαννιτσάνης, Κυριαζής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass