Το WRC «ταξιδεύει» στο Βέλγιο

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2022 11:00

Το Ράλλυ Υπρ συμπεριλαμβάνεται φέτος για δεύτερη φορά στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Βρήκε θέση στο καλεντάρι του WRC το 2021 και τη διατήρησε και φέτος παίρνοντας το χρίσμα μεσούσης της χρονιάς.


Το Rally Ypres διεξάγεται με κέντρο την πόλη Υπρ στα σύνορα Βελγίου-Γαλλίας με τις ειδικές διαδρομές που το απαρτίζουν να έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα με στενούς ασφάλτινους δρόμους, πολλές διασταυρώσεις και βαθιά χαντάκια στις παρυφές του οδοστρώματος.
Αυτά τα χαντάκια προκαλούν τους οδηγούς για μεγάλες «μπούκες», αλλά είναι υπεύθυνα και για μεγάλα ατυχήματα στο παρελθόν. Όλες οι ειδικές του αγώνα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του αγώνα, με μήκος 281 αγωνιστικών χιλιομέτρων.
Τα συνολικά χιλιόμετρα του ράλλι συμπεριλαμβανομένων των απλών διαδρομών, είναι μόλις 687, σχεδόν τα μισά από όλους τους υπόλοιπους αγώνες του WRC. Σήμερα μπορείτε να δείτε SS19 Stavelot 2 στις 12:45 και τη συναρπαστική SS20 Wolf Power Stage Francorchamps στις 14:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass