MOTOGP:

Και τώρα Red Bull Ring

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2022 14:00

Ο θίασος του MotoGP θα δώσει ηχηρό «παρών» το προσεχές αγωνιστικό τριήμερο στο Spielberg της Αυστρίας, και συγκεκριμένα στο Red Bull Ring, που φέτος διαθέτει αλλαγές, για λόγους ασφαλείας, στη στροφή 2.


Στην αυστριακή πίστα-δυναμόμετρο που παραμένει ιδιαίτερα απαιτητική και στον τομέα των φρένων (σ.σ.: εξ ου και οι νέοι εμπρός δίσκοι των 350 χλστ. που θα κάνουν φέτος το ντεμπούτο τους), ο επικεφαλής της κούρσας του Πρωταθλήματος Αναβατών, Fabio Quartararo, αναμένεται να έχει ένα δύσκολο έργο στη σέλα της Yamaha M1 απέναντι στους παντοδύναμους V4 κινητήρες των Ducati, αλλά και στις κορυφαίες πλέον Aprilia RS-GP που με σημείο αναφοράς τον Aleix Espargaro θα δυσκολέψουν το έργο του Γάλλου αναβάτη στον δρόμο που έχει χαράξει από την αρχή της φετινής χρονιάς, προκειμένου να κατακτήσει με τους «μπλε» το δεύτερο κατά σειρά στέμμα του στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού.
Τώρα το paddock κατευθύνεται προς το Red Bull Ring, μια πίστα παραδοσιακά ευνοϊκή προς την Ducati, και θα μπορούσε να είναι άλλη μια κομβική ευκαιρία για τον Bagnaia για να συνεχίσει να μειώνει τη διαφορά στη βαθμολογία. Υπάρχει, ωστόσο, ένα νέο chicane που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι αναβάτες και αυτό αφήνει πίσω τα ρεκόρ γύρων που έχουν επιτευχθεί και προσθέτει μια επιπλέον πρόκληση στο Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Ωστόσο, η πίστα έχει δει πολλές νίκες για την Ducati και για διαφορετικούς αναβάτες, επομένως το ιταλικό εργοστάσιο παραμένει το φαβορί. Με τον Bagnaia σε φόρμα, τον Jack Miller να έρχεται από βάθρο, τον Jorge Martin ήδη νικητή στην πίστα και τον Enea Bastianini να επιστρέφει στη μάχη στο Silverstone, υπάρχει μια μακρά λίστα με ελπίδες. Και δεν σταματά εκεί, με τους Johann Zarco και Marco Bezzecchi να είναι επίσης γρήγοροι και να μπορούν να παίξουν κάποιον ρόλο την Κυριακή. Ένα άλλο εργοστάσιο που θέλει να διατηρήσει την πίεση στην Quartararo είναι η Aprilia. Εν τω μεταξύ, η KTM αγωνίζεται στην πίσω αυλή της και θα έχει μεγάλους στόχους για το Σαββατοκύριακο. Ο αγώνας θα είναι πραγματικά συναρπαστικός (15:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass