Πρώτο φιλικό για τον Απόλλωνα στη Λάρισα

*ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (18:00) *ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΤΑΓΚΟΣΤΙΝΟ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2022 20:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το πρώτο του φιλικό στη Λάρισα θα δώσει αύριο ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 18:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με την ΑΕ Κιλελέρ.


Οι «κυανόλευκοι», που έπαιξαν και τέσσερα ακόμα φιλικά στη Σλοβενία όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις προπονήσεις και ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας, περιμένει να δει τον βαθμό βελτίωσης που έχουν και σε ποια στοιχεία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα.
Με τον Απόλλωνα αναμένεται να αγωνιστούν και οι δύο Ιταλοί ο Γκαμπριέλ Μελί, που παίζει στη θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από την Έμπολι, και ο Ματία Νταγκοστίνο από την Άσκολι, που αγωνίζεται στα άκρα του κέντρου και της επίθεσης.
Χθες ήταν στη Φιλιππούπολη, αλλά δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, και ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Λούκας Γκαρσία, που αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου και θα είναι μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Απόλλωνα.
Και οι τρεις παίκτες έχουν δυνατότητες για να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τη λαρισινή ομάδα, που θα επιδιώξει να έχει μια όσο το δυνατόν αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Όσον αφορά την ομάδα της ΑΕ Κιλελέρ, στην οποία προπονητής είναι ο Κώστας Κατσάρας, έχει δώσει μέχρι τώρα δύο φιλικά, κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο AEL FC ARENA, ενώ επικράτησε της Πελασγιώτιδας με σκορ 3-0.
Θέλει δε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και είναι ένα από τα φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη θέση.
*Στη φωτογραφία, ο Γκαμπριέλ Μελί (αριστερά) και ο Ματία Νταγκοστίνο, με τον προπονητή τους Βαγγέλη Μόρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass